jasmina111
Fan(ka)
Brawo dla maluchow
Dawidek umie wchodzic na sofe ale z zejsciem juz jest gorzej..... schodzi glowa w gol.
Ale naprawde jestem szczesliwa bo Dawidek zaczal pic ze slomki. Najpierw zobaczyl jak Jasminka pije soczek jablkowy i on tez chcial i tak sie zaczelo. Najpierw pil przez slomke tylko soczek jablkowy a teraz mleko ale musi byc w kartoniku :-) Dobrze ze tutaj jest melko w kartonikach 200ml :-)
Dawidek umie wchodzic na sofe ale z zejsciem juz jest gorzej..... schodzi glowa w gol.
Ale naprawde jestem szczesliwa bo Dawidek zaczal pic ze slomki. Najpierw zobaczyl jak Jasminka pije soczek jablkowy i on tez chcial i tak sie zaczelo. Najpierw pil przez slomke tylko soczek jablkowy a teraz mleko ale musi byc w kartoniku :-) Dobrze ze tutaj jest melko w kartonikach 200ml :-)

Sam stoi juz bardzo długo i przy tym klaszcze w raczki lub trzyma zabawki:-)Dzis ciągnął mnie za spodnice jedną ręka i zasuał jak błyskawica
Probuje sam iść ale zrobi poł kroczku i siada na pupe
Jadł paroweczki ,kisielek i rosołek z kluseczkami-dziadzius dla wnusia zrobił:-)Daje tez owoce z twarozkiem z Hippa.Chociaz chce jesć to co my ale nie zawse mu odpowiada