I
iiwka
Gość
Mam problem,bo Kacper wogóle nie chce jeść! Tylko picie idzie i to w dużych ilościach... Mleka to już chyba z tydzień nie jadł....
Zje tylko ryby...
Zje tylko ryby...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Grzes sprobowal wczoraj truskawke która bardzo mu zasmakowała:-)Mam nadzieje że nic nie wyjdzie po niej.Jadł tez gruszkę,banana a jabłko nadal nie zostało zaakceptowane.Przyznam szczerze ze rzadko daje mu cos innnego niz słoiczek na obiadJadł paroweczki ,kisielek i rosołek z kluseczkami-dziadzius dla wnusia zrobił:-)Daje tez owoce z twarozkiem z Hippa.Chociaz chce jesć to co my ale nie zawse mu odpowiada
Hmm...Grzesiowi jeszcze nie podawalam pic przez słomkęTakie zwykłe slomki czy jakieś specjalne
![]()

tylko musi miec malo w kubku bo jak za mocno przechyli to wylewa sie za kolniezyk
noi sama chce jesc lyzeczka zupke
:-) swietnie jej to wychodzi
a ja otwiera buzie jak sie karmi sama mowie wam ale smiechu wczoraj bylo jak sie karmila raz lyzka raz kubek 

cala wymazana trafila do wanny bo nawet nie mogla stac tak sie slizgala w tym bananku