reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

Madziujka nie poddawaj sie. Badz dobrej mysli-ja tez wierzę, ze wkrótce zostaniemy mamuskami:)!Ni wolno nam tracić wiary!

reklama
Hello dziewczęta :)
Jaki ten świat dziwny, że chcąc dziecko ciągle napotyka się przeróżne problemy :(
Ja sobe tylko ciągle w duchu odliczam, kiedy nastąpi mój moment. Minimalnie powinno to być jakieś 8 miesięcy ::) pod warunkiem, że uda nam się za pierwszym strzałem. A jak nie... wolę o tym nie myśleć. Nastawiam się pozytywnie.
Długo mi jednak jeszcze przyjdzie pisać na wątku "starających się" i nie będę jeszcze mogła przenieść się do przyszłych mam, no ale cóż :)
A wczoraj dostałam piękną wiadomość - koleżanka zaszła w ciążę, już z drugą dzidzią i tak sobie pomyślałam, że znajomi już o drugie się starają, a my ciągle jeszcze pierwszego nie mamy :)
Na dodatek coraz częściej ludzie z pracy mnie podgadują kiedy zajdę, rodzinka. Chyba to już czas właściwy nie ;)
No jeszcze troszkę...

ano- nas też podpytują-a wkoło same dzieciatki, badz brzuchatki:)- coż my starania zaczęliśmy-chociaz sadziłam, ba -wierzyłam, ze uda sie. za pierwszym razem..a tu niestety- trzeba uzbroic sie w cierpliwość...hmmm..no..ponoć do trzech razy sztuka..:) ::)moze to powiedzonko do mnie skierowane ::)

Witajcie.
Ja staram sie o drugir i rowniez mam juz dosc takie dogadywania znajomych i rodzinki kiedy bedzie drugie.juz najwyzszy czas przeciez corka ma 6 lat.Ty masz 30 .Ja im odpowiadam ze niby jak przyjdzie pora to bedzie.Z pierwszym dzieckiem nie mialam problemu a teraz...No coz trzeba czekac :) :) :)

A ja mam dzisiaj w sobie maaaasę energii, mogłabym góry przenosić. I mam nadspodziewanie dobry humor. To jakiś dziwny objaw na dzień przed @ no nie?

A może nie będzię @??

Co do podpytywania to u nas tak samo, rodzinka i znajomi. Tylko w pracy pewnie jak usłuszą to zemdleją albo będa wściekli. Bo jestem sama i poiekuję się całym biurem łącznie z kadrami i księgami - firma się rozwija i ja nie mam zamiaru z niej rezygnować. Chcę pracować!!. Dzidzi nie miałambym komu zostawić na 8 godz. dziennie ale nie teraz będę się tym martwić no nie? Teraz to czkajmy na dobre wiadomośći- a coraz ich więcej ;D ;D

Malinka jak ten czas leci, u Ciebie to już połówka ciąży, no no  :)

Alek, jasne że się uda, nie ma innej opcjii! Jak nie teraz to później, ale się uda.

reklama
Właśnie  Alek ma racje- trzymajmy się tej opcji ,że się uda   ;D ,bo skoro my zaczniemy w to wątpić to kto będzie w to wierzył :(UDA SIĘ!!! UDA SIĘ !!!UDA SIĘ !!!UDA SIĘ!!! ;D ;D ;D a to tak na poprawienie humorków tym które zaczynają wątić ::)

Do góry