Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Slyszalyscie moze o szczepieniach w ciazy albo na chwile przed? Chodzi o szczepienia przeciw grypie. Mi jeden farmaceuta powiedzial ze niektorzy lekarze zalecaja nawet w ciazy sie zaszczepic :
Hej! Zdania są podzielone, ale generalnie nie było badań nba kobietach w ciąży więc NIE WIADOMO jakie szczepionka będzie miała skutki. Zaleca się odczekanie 2-3 cykli po szczepieniu. Jednak jeśli Twój gin powie Ci że można a Ty mu ufasz i jesteś w stanie zaryzykować to wybór należy do Ciebie!
NEMEZIS nie wiem czy juz ci gratulowalam wiec grauluje!!!! a u mnie dziewczyny odezwalo sie zerwane sciegno w pchwinie i kuleje jak nie wiem i boli brrrrr
ojejej m.a.l.i.n.k.a serdecznie Ci współczuję!!!!!!!!!
Co do gratulacji to na razie nie dziękuję. Podziękuję jak za 3 tyg. zobaczę kruszynkę na USG. Teraz chodzę i jedyne co mi przychodzi do głowy to "Dziękuję Ci Boże!!" Na prawdę nie wierzyłam, że się uda. Jestem absolutnie i bezgranicznie przeszczęśliwa ;D ;D ;D Przesyłam wam fluidki! Teścik wkleję za parę dni, jak druga kreska zrobi się mocniejsza i jak wydębię cyfrówkę od taty
Nemezis a jak długo się staraliście?
Ale masz super urodzisz w lipcu w wakacje i po2 miesiącach mozesz wrócić na studia bez ich przerywania ( który to już rok??)