reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

Ja wczoraj wziełam ostatnie tabletki luteiny i teaz czekam na @-jak tylko się skończy albo nawet w jej trakcie lece się zaszczepić przeciwko grypce ::) ,chociaż nie wiem czy nie załapałam właśnie tej żołądkowej bo coś mnie od kilku dni muli żołądek a na dodatek wszyscy w koło na to chorują jakiś wstrętny wirus się przypałętał moja córcia już niby wyzdrowiała a wczoraj wieczorem znów wymiotowała ale tylko raz ,mąż też dziś się nie najlepiej czuje  :mad:-mam nadzieje ,że rozejdzie się delikatnie po kościach i będzie wszystko git

reklama
u nas też nie ma szcepionek ale ja dostałam w pracy i teraz czeka na mnie w lodówce,a druga którą mąż załatwił czeka na córcie aż wyzdrowieje.Podobno w całym moim województwie nie ma[zachodniopopmorskim] :(

Ja tylko na chwilę.

Majeczka, mam nadzieje, ze usg nie wykaze nic zlego i szybciutko bedziesz mogla wrocic spokojnie do staran.

LANA, zycze powrotu do zdrowia calej rodzince, a ty szybciutko wez szczepionke!

Dziewczyny, my tez nikomu nie mowimy, ze mamy w planach starania, bo potem presja, tysiace pytan itp. Chociaz juz podgaduja, ale na razie spokojnie :)

Ja zaraz zmykam i zajrze tu do was w poniedzialek dopiero. Prosze wiec za duzo nie pisac bo nie dam rady nadrobic ;)
Dawno nie wyjezdzalam nigdzie sama bez meza i czuje, ze od kilku godzin dotarla do mnie swiadomosc wyjazdu, ze spedze noc z dala od ukochanego, i jakos strasznie zaczelam sie denerwowac. Ech, jak ja nie lubie rozstan. Zawsze jest mi smutno i nerwowo, ze nie ma w nocy obok mnie mezulka. Jak jest to jakos spokojniejsza sie czuje. No , to taki sobie wlasnie problem mam ;) Ale jakos przezyje nie, to tylko jedna noc i wroce sobie szybciutko do domu -hehe musze sie jakos pocieszac ;D

anusieńka pisze:
Ale nie jestem pewna czy może być wzrost LH i pęcherzyk może nie pęknąć???
Przykro mi, ale pojęcia nie mam... I tak nieźle się już tutaj podszkoliłam, ale jeszcze wiele nauki przede mną ;)

Agutek miłego weekendu - mimo wszystko ;)

Malinko na szczęście u nas jeszcze nie doszło do etapu przycinków. Na razie tylko drobne aluzje itp. ::) I nawet za bardzo "odgryźć" się nie można, no bo przecież oni w dobrej wierze...

Ech, uciekam - niezdrowe bo późne racuszki już wtrąbione, można spać ;) Dobrej nocy.

reklama
Majeczko napewno będzie dobrze myślę że to najgorsze czyli ciążę ektopowąmożna wykluczyć skoro test wyszedł negatywny b z tego co wiem w takich przypadkach kobieta do 6-8 tygodnia ma nprmalne
objawy ciąży.
nie martw się kochana

Do góry