reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

LANA pisze:
Agutek bo ja taka panikara jestem ,na dodatek niecierpliwa wszystko musze mieć już,zaraz a na dodatek przeżywam jak stonka wykopki-hi hi hi ;D

Hehe, większej panikary ode mnie chyba nie widziałyście :D :D

Witaj Majeczko!! Powiem ci to samo, co dziewczyny - nie poddawaj się!! W końcu i Tobie się uda!! Na pewno!! :)

reklama
baśka w ciązy bez różnicy od jakiego lekarza przyniesiesz zwolnienie... każde jest 100% płatne... ale jast jeden warunek. twój szef musi dostac zaświadczenie że jestes w ciąży...

Dzięki Axxa, właśnie też zaczęłam znajdować różne opisy przygód ze zwolnieniami na innych wątkach - prawdziwa kopalnia wiedzy, jak któraś będzie szukać to polecam :) (wątki typu L4 itp :) )

Ja tez niestety wszystko chce miec JUZ. maz sie ze mnie nabija i mowi ze sie wyglupiam z tymi pozycjami liczeniem dni itd. ale co ja na to poradze? ::)  JA JUZ CHCE DZIDZIE

Ja tez jestem w goracej wodzie kapana i tez wszystko chce miec juz. niestety nie zawsze jest tak jak sie chce.Ja staram sie juz 3 miesiac tzn 2 sie staralam a teraz trzeci to odpada przez moje problemy z @

Aneczka K to mój 5 cykl starań a mam wrażenie że to z rok trwa a każdy miesiąc tj. końcówka cyklu i te oczekiwania sa wyczerpujące- trzymajmy się razem.

A u mnie w rodzinie 3 miesiące temu urodziło się dziecko i to szwageirka ode mnie młodsza - to jest dopiero presja.

reklama
oj to widzę ,że nie tylko ja taka panikara i w gorącej wodzie kompana-hi hi hi ;D-tylko jedyną cierpliwość mam chyba do starań bo to już 8-miesiąc niecały :(

Do góry