reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
Cześć dziewczyny!
Nareszcie mam trochę czasu, żeby napisać. Pada za oknem no i przytłacza ta pogoda strasznie...
Ciesze sie razem z tymi, którym udało sie w tym miesiącu zafasolkowac ;D
Ja jestem jeszcze na etapie starań :-[ Wczoraj miałam najniższą temperaturę w cyklu, wiec i intensywność przytulanka była ;)
Zobaczymy jak to sie będzie miało do zafasolkowania...
Któras z was wspominała mi kiedyś, ze ma nieregularne cykle, i ze prubujecie od 10 dnia do @, i do niej mam pytanko, jak wyglada u Ciebie wtedy ze sluzikiem? Bo u mnie jak żeśmy zdecydowali, ze przytulanko będzie codziennie, to jakoś skąpo :-[
Pozdrawiam Was i trzymam kciuki za nas wszystkie :)

Hej Gwiazdeczko no więc dokładnie tak jest - tzn. ja tak mam, wcześniej kiedy nie było próbowania w okresie płodnym to sluzik był piękny i różne odmiany a teraz ani nie widzę różnicy w rodziaju śluziku ani wogóle jest go jakoś mniej???Nie wiem ?

Cześć Dziewczyny!
Jestem gocha i prypatkowo natknęłam sie na ta strone z czego sie bardzo cieszę! Od trzech miesiecy staram sie zafasolkowac ale obawiam sie ze cos jest nie tak bo nie moge zaskoczyć :(Mysle ze mam blokade dlatego ze strasznie chciałabym juz mieć maleństwo!

Dziękujęiekuje anusienka!Świetnie, ze u Ciebie to samo, bo ja tez juz zaczęłam sie martwic co zemną. Sama tez nie wiem , czy to dobrze, czy źle, ze tak go mało.Szkoda, ze nie ma ginekologa online, co? moznaby było sie o wszystko wypytać ;)

Witaj gosiu2255 w naszym gronie!

Gwiazdeczko Próbowałam w tym miesiacu syrop- guajazyl- było lepiej z ilością ale jesli chodzi o jakość tzn. jakieś róznice czy surowiczy czy śliski itd....to szkoda gadać.Zazdroszę dziewczynom które mogą to odróżnić!!!!!!!!!1

reklama
jeżeli chodzi o wiesiołka... to serdecznie polecam...pytałam nawet gin na ten temat... powiedziała że jak najbardziej... ja tez zawsze miałam problem z odróżnieniem śluzu... ale odkąd biorę wiesioła takiego w kapsułkach (3razy dziennie od 5 dc do owulacji) to nie mam problemu... śluzu jest dużo wiecej i łatwy do rozróżnienia...
może wam ułatwią  te plansze...:)
plansz9.jpg

Do góry