reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

Malinko Twoja dzidzia wie co dobre , a mleczko mamusi najlepsze :) oj jak ja bym juz chciala wykapac moje malenstwo  ::) narazie moge pomarzyc, ale mam nadzieje ze nie dlugo ;) napewno juz urosla , wierze, i zapewne jest slodkim szkrabem :) jak tylko bedziesz mogla to pokaz Nam swoja pieknosc :) Buziaki dla szczesliwej rodzinki :-*

reklama
MONIQA niedlugo twoja kolej napewno!!!!!! maa po wiecozrnym karmieniu pciunka a maz juz by chcal zeby byl koniec pologu a tu jeszcze spro czasu :) pozatym jeszcze mam problemy z siedzeniem no i siku boli jak cholera

Malinko a Ty nie uzywasz zadnych kremow na ranke ?? Bo bylas szyta tak, dobrze zrozumialam? nie chodzi mi o cesarke ... jesli nie bierzesz  niczego, to ja sie dzisiaj spytam kumpeli co ona bierze, wiem ze cos napewno i ze jej przechodzi bardzo szybko :) .. a mezusiowi wcale sie nie dziwie  ::) ;) .. pozdrawiam :-*

Hej Malinko:):)
Ja spalam rano jeszcze:( zawsze spie bo znow w nocy spac nie moge:( leze w lozku i mysle o pierdolach:( a potem spie ile moge choc kiepsko bo pies mnie budzi...jeszcze cieczke teraz dostala:(:(

A co do jedzenia to wlasnie nic dziwnego ze tak je skoro to co jej dajesz napewno jest pyszne dla niej i najlepsze!!! wazne ze zdrowo rosnie i jest wszystko oki!
a jak wasze sprawy? mam nadzieje ze sie poukladaly:)

MONIQA nio troche bylam szyta.Mama taka masc i torche pomaga ale to chyba wiekrzy strach spinam sie i wiekrzy bol

LILITH u nas narazie znowu dobrze ale wiesz kto iwe na jak dlugo.A pozatym znowu mam zapalenei dizosel :(:( szkoda gadac

Oj Malinko...szkoda ze nigdy nie moze byc tak ze wszystko sie super uklada:(:(
ja znow od kilku dni ciagle wymiotuje:( dopiero co kilka dni temu mi przeszlo i teraz znow:(:( wogole zle sie czuje...moze to do anemi? heh:(

Ojej kochana Lilith, niedlugo znow przejdzie, napewno!

U mnie sie rowniez pozmienialo,ze hey. Zostane pazdziernikowa mamusia!!!

Gwiazdeczkow iem wiem:):) Gratulowalam ci jak tylko napisalas:) Naprawde bardzo sie ciesze!!!!!!!! musisz teraz uwazac na was!!

reklama
LILUŚ ZA PARĘ DNI WSZYSTKO WRÓCI DO NORMY A BRZUNIO CI ŁADNIUTKO ROŚNIE :) :) Nic sie martw. Przesyłam Ci uśmniech ;D ;D

Do góry