Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dziękuję magdalenkakol za odp- używałam już kiedyś tantum rosa-ale czy mozna, będąc w ciaży???..i czy przemywać tylko na zewnątrz??
do lekarza wybiorę się po weekendzie.-teraz nie dam rady
Tantum rosa jest super!!!ale mozesz tez uzyc Vagosan!!!jest nie drogi i duzy a bardzo dobry!!tez mozna uzywac go w ciazy!!!
Z tego co wiem to rozpulchniona pochwa lub taka miekka tez jest objawem ciazy!!!no i wiedze ze tez poznajesz po swoim ciele...ale pamietaj zeby nie cieszyc sie przed wczesnie...ja tak nacieszylam sie juz 2 razy...
poczekaj pierw na @ i dopiero po kilku dniach jak sie bedzie spozniac potwierdz testem!!
tak Lactovaginal jest dobry ale to globulki!i jak masz tez jakies uplawy...zreszta one naprawiaja flore bakteryjna!lecz mimo to powinnas uzyc jakis okladow!!no i pij duzo jogurcikow!!najlpeiej naturalnych!!
Postanowilam zalozyc ten watek zeby nie zsmiecac pozostalych....a tu mozna pomarudzic i pozwierzac sie wlasnie z problemow jak ja dzis!!!i raz jeszcze dziekuje wam za pomoc!!!
ziemniaki juz obrazne robot gotowy a teraz czekam na sygnal od kolezanki!!!no i humorek sie troszke poprawil!!