Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
mam pytanko...gdzies to wczesniej czytalam ale zapomnialam. chce wiedziec tak z ciekawosci. ile jajeczko musi miec wielkosci aby nastapila owulacja? cos mi swita w glowie ze 20 lub 21 ale nie jestem pewna.
Ja Wam powiem że ja teraz mam ważne dni i cały czas boli mnie właśnie na dole z prawej strony. Kiedyś też tak miałam to wylądowałam w szpitalu bo lekarz myślał ze to wyrostek robaczkowy ale okazało się ze to owulacja
Nie szczypie mnie przy siku (a wiem jak to jest bo schodził mi kiedy piasek z nerek) OKROPNE!! boli mnie po prostu a teraz mniej rano bardzo i przy tym przytulaniu najbardziej. A moze zaczełam dopiero tak odczuwac owul..
Dziękuję Wam moje kochane dziewczynki_wrociłam z zakupów-zaniosłam tylko butki do szewca..no i kupiłam sobie bieliznęśliczniunią..zaraz zmykam znowu na miasto-..wpadlam sie tylko pochwalić -Cmokasy dla wszystkich!!!