reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

Moj ból jest tylko w czasie przytulania po przechodzi. EEEEEEEE juz nie mysle o tym co ma byc to bedzie. jak nieprzejdzie to pójde do lekarza

reklama
No i masz rację ja też staram się nie myśleć co będzie to będzie a tak serio to tak gadam a gdzieś w podświadomości to jest mój temat numer jeden

I@nka -koniecznie idz do lekarza!Nie bagatelizuj sygnałów, które wysyła Ci organizm. Ja byłam w maju i miałam usg- fajna sprawa-wiesz, czy wewnątrz wszystko jest ok.

No pewnie pójde choćby dla swietego spokoju!!! Zeby sobie glowy nie zaprzątac myslami co to moze byc i dlaczego było.

A powiedzcie dziewczyny czy moze byc tak ze ja nigdy nie odczuwałam bóli przy owul.. a teraz sie zaczeły i beda?

u mnie bynajmniej jest tak, ze teraz bardziej wsluchuję sie w seoje cialo niż wcześniej. Kiedys wydawalo mi sie, ze nie umiałabym okreslić kiedy mam owul..ale jednak w tym cyklu w tych płodnych dniach bolały jajniki gł lewy-z tym, że od owulacji bolą do dziś..także ja nic nie wiem:)

Ja tezie wsluchuje w swoje cialo i wiem kiedy mam owu.Teraz jednk zglupialam.Przed @nie bolaly mnie piersi nawet ciut.,za to powiekszyly sie chyba o 2 nr,@ przyszla a piersi dalej wielgachne.Nie wiem co jest grane.

reklama
Do góry