reklama
A
anusieńka
Gość
ABSOLUTNIE PRZECIWSKAZANE nawet tuż przed tzn w danym cyklu!!!!!!!!Zapytaj Nemezis - ona jest specjalistką zdrowotną....hi 
Nemezis
Fanka BB :)
Hej! Zdania są podzielone, ale generalnie nie było badań nba kobietach w ciąży więc NIE WIADOMO jakie szczepionka będzie miała skutki. Zaleca się odczekanie 2-3 cykli po szczepieniu. Jednak jeśli Twój gin powie Ci że można a Ty mu ufasz i jesteś w stanie zaryzykować to wybór należy do Ciebie!
m.a.l.i.n.k.a
NEMEZIS nie wiem czy juz ci gratulowalam wiec grauluje!!!! a u mnie dziewczyny odezwalo sie zerwane sciegno w pchwinie i kuleje jak nie wiem i boli brrrrr
A
anusieńka
Gość
malinko to się oszczędzaj leż albo siedź najlepiej z nami przy boboforum :laugh: :laugh:
Nemezis
ojejej m.a.l.i.n.k.a serdecznie Ci współczuję!!!!!!!!!
Co do gratulacji to na razie nie dziękuję. Podziękuję jak za 3 tyg. zobaczę kruszynkę na USG. Teraz chodzę i jedyne co mi przychodzi do głowy to "Dziękuję Ci Boże!!" Na prawdę nie wierzyłam, że się uda. Jestem absolutnie i bezgranicznie przeszczęśliwa ;D ;D ;D Przesyłam wam fluidki! Teścik wkleję za parę dni, jak druga kreska zrobi się mocniejsza i jak wydębię cyfrówkę od taty
Co do gratulacji to na razie nie dziękuję. Podziękuję jak za 3 tyg. zobaczę kruszynkę na USG. Teraz chodzę i jedyne co mi przychodzi do głowy to "Dziękuję Ci Boże!!" Na prawdę nie wierzyłam, że się uda. Jestem absolutnie i bezgranicznie przeszczęśliwa ;D ;D ;D Przesyłam wam fluidki! Teścik wkleję za parę dni, jak druga kreska zrobi się mocniejsza i jak wydębię cyfrówkę od taty
A
anusieńka
Gość
Nemezis a jak długo się staraliście?
Ale masz super urodzisz w lipcu w wakacje i po2 miesiącach mozesz wrócić na studia bez ich przerywania ( który to już rok??)
Ale masz super urodzisz w lipcu w wakacje i po2 miesiącach mozesz wrócić na studia bez ich przerywania ( który to już rok??)
A
anusieńka
Gość
no to super to przełożysz sobie staż no i ten wstrętny LEP jak dzieciątko podrośnie .Sciskam mocno i trzymam kciuki za szczęśliwy przebieg ciąży
reklama
m.a.l.i.n.k.a
AMUSIENKA hhe siedziec tu caly czas nie moge bo maz nie pozwala