reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
jest to dla mnie kompletnie niezrozumiale , jak mozna ... po prostu ... BEZ KOMENTARZA  (n/c)

ALE SZOK...AZ SIE PLAKAC CHCE!!VIWIANE NIEMARTW SIE...AHA I NIEKTORE TESTY SIE NIE SPRAWDZA PO TAKIM CZASIE BO DAJA BLEDNY WYNIK!!!

Mam nadzieje, że policja złapie tego suk...... Puki co należy czekać. LILITH - ale ona teraz jest w 7 miesiącu :p I to właśnie ta ciąża pokazała się po 30 min. A ja dalej boje się iść do lekarza i chyba poczekam do poniedziałku. Chociaż cosik mnie podbrzusze boli nietypowo. aaaaa - zwariuje, zaliczenia, egzaminy, własne zdrowie i jeszcze masa innych rzeczy na głowie, oszaleć można :( W czwartek ide na USG-jak mi się nie odwidzi :( Ale w poniedzałek ide na 100%. Ja chce urlopu - od wszystkiego, a tu uczyć się trzeba :( Chociaż powiadają, że jak się nie myśli o dzidzi, to łatwiej zajść - ja na pewno nie mam teraz czasu o niej myśleć, więc może... A jak nie to wakacje też będę miała stresowe i ostatnią rzeczą o której dadzą mi pomyśleć będzie bobas :( Idę pobawić się z siostrzenicą :)

Hejka dziewuszki -ja zaczynam wariować-nie wiem co się dzieje z moim organizmem czy to jakieś zaburzenia hormonalne czy jeszcze coś innego,wyobrażcie sobie ,że jak już pisałam w piątek około 17,00 zauważyłam minimalnie zabarwiony śluzik na papierze toaletowym-pomyślałam że to @ bo to ten termin,wieczorkiem po przytulanku z małżonkiem podobnie ale śladowe ilości tego śluziku mało zauważalne.Dziś wtorek a tu ani kropelki kompletnie nic chodze z wkładką chigieniczną i dostaje paranoji bo co chwila chodze do toalety i zaglądam ::) :mad: ,a tu nic pobolewa mnie tak czasami dół brzucha jak na @.Termin @ miałam na 8 ,06-ale ostatnio mi się spuzniła ,więc może też teraz przyjdzie ,ale takie numery-jestem ZŁA.Test robiłam 10,06-i wyszedł negatywny.Nie wiem co myśleć-chyba zostaje czekanie i jeśli nie dostane @ do piątku to lece zrobić teścik ale tym razem z krwi.

Wiecie co jestem już zła sama na siebie ,bo zaczynam się znowu wkręcać ,zamiast nie przejmować się i podejść do tego w ten sposób co będzie to będzie, i chyba przyjme taką postawe,bo tylko nie potrzebnie się przejmuje i stresuje,a zapewne i tak @ przyjdzie z opuznieniem-bleeeee!!!!! Tak,tak odrazu mi ulżyło jak się wyżaliłam i rozpisałam ::)

LANA- nie martw się, ja powinnam była dostać @ w zeszły piątek, a zamiast tego dostałam głupich plamień już w zeszłą środę. Ale @ to to raczej nie była. Teraz sama zastanawiam się, czy sobie wkręcam, czy rzeczywićsie jakaś fasolka się nie schowała. Lekarz powiedział, że takie plamienia a nie @ mogą wystąpić na początku ciąży, więc chyba zrobię sobie badania z krwi czy nie ma fasoleczki i pójdę na USG w poniedziałek. Dalej mam nudności, mój kochany zastanawia się czy to nie od stresu. A ja głupawki dostaje, ale jak moje słonko stwierdziło - """Kobiet się nie da zrozumieć, bo one same się nie rozumieją :p Zresztą jak ufać czemuś co krwawi 5 dni w miesiącu i nie umiera :p """ Szowinista :(
LANA - ja też muszę się wygadać, bo mam straszną chuśtawkę, A po za tym mam za dużo na głowie i musze się wygadać. Buźka i miłego dnia :)

reklama
Wiecie co dziewczyny, jesli tyle Wam się spóźniają @ to może jednak jeszcze po jednym teściku...a może jednak ;D
Viwiane ten tekst twojego mężczyzny o kobietach mnie rozwalił..uśmiałam się ;P

Do góry