reklama

Nasze sprawy...

Mojej siostrze w pracy sporo poszło. Jak S. wróci z kościoła to kolejną turę ma jej zawieźć.
I tak im sprzedaję drożej ale mimo wszystko taniej niż w sklepie.

Ale jaja...S. wrócił i mówi że dzisiaj nie ma rekolekcji:szok:
Przeciez słuchałam w kościele.Patrzyłam na stronie parafialnej....i widziałam że są.
Teraz patrzę i nie ma. Jutro i w piątek...
Nie wiem jak to się stało. Chyba Pan Bóg chciał S. zobaczyć dzisiaj.

Ostatnia edycja:
reklama
Anisiaj, kurde, nic ci nie pomaga na mdłości?
Gosiu, i o to chodzi żeby zarobić. Są śliczne więc się sprzedają:) Ja sobie je jeszcze pooglądam po świętach, na spokojnie. Mój m nie poszedł na rekolekcje, już nawet nie chce mi się mu o tym gadać.
Wystawłam dzisiaj noże fiskarsa, jakby ktoś chciał:)

Anisiaj uuu dużo siły życze :)

gosiulku tak cały czas myśle :-) o tych bransoletkach chciałabym gruby splot (nie wiem czy te srebre kurcze bo ja nie nosze srebra) i nie wiem co z czym polączyć :)

a gdzie reszta ?? Kingus tez sie nie pojawiłaś ostatnio?? Suonko :) odezwij się :*

Justi oszsz w mordę.Szkoda że nie wczesniej bo już kupiłam. Ale kto wie co będzie po świętach....

Anaberku to pomyślimy.Zobaczę co mi przyjdzie.Po świętach najwyżej zamówimy cos co bedziesz chciała.
Jakie kolory byś chciała to coś poszukam?

Gosiulku, ja złożyłam takie oświadczenie na poczcie i polecone mi wrzucają do skrzynki (tylko sądowe nie)

dziewczynki, nie wiem skąd te mdłości, przyszły sobie rano i już, a to przecież 15 tydzień. Wieczorem mam endo, pewnie mi zmniejszy leki, bo mam tsh 0,7, czy to ok wyniki Pani Bietko?

reklama
Gosiulku zerkam sobie na tej stronie co zamawiasz (chyba to ta stronka tak mi sie wydaje bo widziałam fotki ) i podobają mi sie te
5426-koraliki-szklane_500_375.jpg
ale kurna one wszystkie mają otwór 1mm a potrzebny jest 2mm na taki splot ??

te sa cudne i wtedy bym chciała więcej bransoletek :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry