reklama

Nasze sprawy...

te teściowe to nas kiedyś wykończą...

ja już trenuję cios, który sprzedam mojej jak znowu dotknie mojego brzucha
cios.gif

ja ubłagałam m na wigilię u moich rodziców w tym roku, bo teraz wypadał "jego rok", ale za to jedziemy do teściów w 2 dzień świąt i zostajemy do 1 stycznia. tak się muszę poświęcać, żeby nie spędzać Wigilii przed tv i bez rozmów, no chyba, że o dzieciach brata m

reklama
kochana, wolę to niż ich Wigilię, uwierz mi :) u nich to tak - leci tv, a jak się potem siada już na kawkę, to na środku pokoju są dzieci, nikt ze sobą nie rozmawia i każdy się patrzy tylko na dzieci i tak kilka godzin. dziękuję postoję ;) poza tym wiesz, teściowie będą w pracy, teściowa pracuje do późna w sylwka, więc będziemy tylko z babcią, a ona jest super. no i moja miłość do psa też ma tu znaczenie, bo ona źle znosi hałas w sylwka, a obok nas co roku są miejskie imprezy.

powiedz rodzince, że bierzesz dyszke za minutę z Igorem, bo zbierasz mu na dobre studia :-D

jestem i ja :)
mama pojechala dzis ale przyjedzie z tata juz na swieta w sobote. m pojechal na montaz wiec jestem sama z mala. mala przysypia w lozeczku ale cos chyba dlugo ciszy nie bedzie heehe:)
jak wasze dzieci nocki przesypialy?

ohoooooo syena zalaczona hehe

kurde u mojej mamy zawsze były takie świeta porażka, ale w tym roku mam luzik z wiadomych względów do mojej nie idziemy i całe święta jestesmy u tesciów

Dzień dobry miałam gosci ide was poczytac tesciowe to chciałyby nas wykończyć ale my sie nie damy:-)ja sie z moja widziałam oststnio jak bylismy u kuzynek i ciotki to oczywiscie porwała mi Julite z rak jagby nie to ze mała była głodna to by mi jej chyba nie oddała bo ja przetrzymywała mówila a u babci to zapomni o głodzie i uśnie:wściekła/y:w końcu ta sie rozplakała i ja zabrałam a jak karmilam to mi mówi moim zdaniem i tak ja powinnas butelka dokarmiać,przemilczałam a pomyslałam a ch..j ci do tego czym jak ja karmie wazne zeby głodna nie była,,ale w wigilie tam mamy jechac wiec same sie domyslacie jaka jr=estem szczesliwa z tego powodu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry