reklama

Nasze sprawy...

reklama
Gosiulku pacze i pacze i myslę :) dam znac bo ciagle szukam tych jedynych :-p

No masz Ci ze spaceru nici :wściekła/y: zeszłam na doł ubrana mlody zapakowany a w jednym kole flak przebita oponka :cool: i dawaj do góry więc spacerku nima :no:

Dzoanka, spokojnie, to takie wieści z "jajami". Jedna z nas pokazała co ma w spodniach:-)A zapisy, to zależy...niestety Bietka przegięła, i na basen będzie mogła wejśc dopiero w sierpniu
Anisiaj, u mnie tylko owoce morza:-)

aniaber, musisz kupic lepszy wózek, a nie ten z linka ;P

justi, to jak w sierpniu to ja wezmę swoją Zosię i Ty swoją to się dziewczyny popluskają ;) tylko, żeby zenek do nich nie wskoczył, bo to ponoc pedofil :d

justi szukaj , bo pomyślę, że................ :-D a ja się odchudzam - żeby w czerwcu na basenie zaprezentować Wam nową figurę :) aniaisj a a |Ty nie chcesz rodzić w wodzie, np. u justi- wszystkie poród odbierzemy :-D
hej dzoanka - fajnie na urlopie ??? :)))))
anaber ja też nie spaceruje... tylko z innych powodów... wiesz co chyba na sezon grzewczy przeprowadzę się nad morze ;-)

ej justi : jak to w sierpniu- żartujesz sobie ?????????????? :-D

reklama
anisiaj kij z wózkiem, kupię nowy z innego linka nie ten to inny gorzej ze mój mózg paruje i jeszcze dziury bede miała jka świeżego powietrza nie złapię :cool::eek::-)

Anisiaj zapomniałas ze jest dr aniaber :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry