reklama

Nasze sprawy...

Gosiu, jak to wcinasz? nadajesz naszym rozmowom jakiś poziom ;)

Scoti, u mnie ta druga jest super, ma dwójkę dzieci, robi mężowi obiadki i jest taka posłuszna :)

Justi, umarłam :D Twoje graficzne ujęcie treści mnie powala :)

reklama
Gosiulku własnie co to znaczy "wcinam się" Ty nasz pracusiu kochany my to gadu gadu a Ty bransoletki robisz :)

Justi więcej emotek nie miałas ????? :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

Witam i ja:)
Nie mam dziś weny, głowa mi pęka, do Wiktora wstawałam w nocy jak do niemowlaka bo spać nie mógł przez te krosty, przechodzi to gorzej niż Amelka, dużo bardziej Go sypnęło a ja chyba odzwyczaiłam się od nocnego wstawania do dzieci :-p

reklama
Witam sie.
Napisalam Anisiaj, zeby cos Wam przekazala na g, bo ja nie mam mozliwosci tam wejsc przez telefona.
Jestem tera na miescie, kupujemy reszte prezentow, a po drodze M podrzuci mnie do przyjaciolki, wiec postaram sie wpasc wieczorem.
Gosiulek, bransoletki obejrze na spokojnie w domciu
Justi, to kiedy mozna wpasc do Ciebie popluskac sie w basenie?
Milego dzionka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry