reklama

Nasze sprawy...

6 mamo tak bo ja daje do prywatnego, na państwowe nie mam co liczyć, bo niby mieszkam w gdansku ale moje budynki należą do gminy i tak naprawdę tylko wydaje mi sie ze mieszkam w gdańsku hehehehhee i podlegamy do państwowego przedszkola ale w tej gminie a tam jest jedno przedszkole i byloby taniej ale codzień trzebabyo go zawozic w jedną stronę 20km x2 to 40 km dziennie i 300 na paliwo lekko by poszlo do tego strata czasu to wolę dołożyć 100 i miec prywatne. mam 550 czesnego + wyżywienie jak chodzi caly miesiąc to jest 750.

reklama
Anaber masakra :no:
Bobo ja jak Oli skończył dwa tygodnie wychodziłam z nim no ale było cieplej. Dajesz Julce herbatkę koperkową lub rumiankową hipp na od 1 tygodnia życia

przyszla ta świnka z allegro co zamówiłam dla Zuśki - jest boska ;-) wrzuce wam foto

Ostatnia edycja:
No niestety ale rozwija sie w przedszkolu ja pracując nie poświęciłabym mu tyle czasu :no: niestety, teraz jak jestem w domu to wiedze postepy.

zmykam biore się za pokój Igorka :szok: te kartki do rysowania cala szuflada :nerd: ale musze to zrobić jak go nie ma bo on to mi nic nie pozwoli do kosza włożyć bo wszystko mu potrzebne nawet zaschnięty stary klej :-):-D jedyne dobre ze od jakiego czasu zakazalam jedzenia u niego w pokoju to mam pewność ze pod lżkiem nie mam skrbów typu parówka czy jablko lub banan taki czarny. Więc tu jestem spokojna :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry