reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze sprawy...

mnie zaraz do wariatkowa chyba wywioza bo oszaleje z Julka dzis. od rana wszystko jej nie pasuje. spac nie siedziec nie lezec nie bawic nie..... :wściekła/y: przy tym tak sie drze jakby ja ze skory obdzierali :angry:

reklama
Justi na Kacpra nie działają takie "szantaże".Parówki je chociaż.
Bobo pewnie ząbki skoro wszystko jest na nie.Brzuszek jeszcze może być ale stawiam na ząbki.

U nas tez słonecznie,gorąco...

wiecie co? pojechalam wczoraj na zakupy. mialy byc nowe szorty, bluzki, buty, jakas kiecka. we weszystkim wygladalam tragicznie przez ten ciazowy flaczek i kupilam tylko bluzke. za to Zosi 3 czapki i 2 bodziaki. ehhhh jestem matka pelna geba, dziecko na 1 miejscu ;)

ja tez tak mam. ide kupic sobie spodnie a kupie Julce ubranka a sobie nic.
gosiu tez mysle ze to zeby :( poki co zaden sie nie wybil. teraz usnela i spi. i jak majster zrobi te kable?

bobo, fajne :) ja ciągle zakładam tylko body kopertowe. przez głowę mam kilkanaście, a ciągle nie mam odwagi taka Zosia wydaje mi się krucha.

ciekawe jak tam bietka :)

wczoraj przyszły mi literki z allegro, są przepiękne, bardzo starannie uszyte. Gosiu może to coś dla Ciebie, Ty tak lubisz robótki ręczne? ja długo szukałam porządnych i trafiłam na świetną babkę, literki piękne, śliczne materiały i tylko 10 zł za sztuke a są naprawdę duże

reklama
bobo, śpi przeróżnie bo ona chyba po mnie ma zamiłowanie do akrobacji w łóżku :) najczęsciej na boczkach. bardzo lubi leżeć na brzuszku. a ja jak zwykle sama, m jak zwykle w pracy. wczoraj mu mówiłam, że ja powinnam dostawać te dodatki dla samotnych matek, bo więcej go nie ma niż jest ;)

jutro jedziemy do teściów. nie mam ochoty, ale mają być upały, a oni mają zacieniony ogród, więc lepsze to niż kiszenie się w bloku. jakoś to przeżyję (chyba;))

Do góry