eli88
Fanka BB :)
moja na nas naciska do dziś żebyśmy wykupili od spółdzielni jej mieszkanie bo jej odebrali b 12 lat czynszu nie płaciła... mieszkanie zajesuper nie powiem bo aż 4 pokoje kuchnia, łazienka i toaleta.. i spory przedpokój... no ale przecież nie mamy tyle kasy.. ale dla niej to jest takie oczywiste że Misiek MUSI to wykupić bo jakby inaczej...?
no i oczywiście, to nie ma być nasze mieszkanie... po prostu syn ma pomóc mamie... boże dobrze, ze Misiek ma jeszcze w miarę równo pod sufitem.. i tak nie mamy jeszcze zdolności kredytowej, ale nawet gdybyśmy mieli to niech się teściowa smyczkuje.. chyba na łeb upadła...
ale moje drogie.. czego spodziewać się po kobiecie, która jak zmarł mąż.. puściła gigantyczna firmę z torbami, żyła za 1000zł renty z trójką dzieci i nie ruszyła zadka do roboty!
no i oczywiście, to nie ma być nasze mieszkanie... po prostu syn ma pomóc mamie... boże dobrze, ze Misiek ma jeszcze w miarę równo pod sufitem.. i tak nie mamy jeszcze zdolności kredytowej, ale nawet gdybyśmy mieli to niech się teściowa smyczkuje.. chyba na łeb upadła...
ale moje drogie.. czego spodziewać się po kobiecie, która jak zmarł mąż.. puściła gigantyczna firmę z torbami, żyła za 1000zł renty z trójką dzieci i nie ruszyła zadka do roboty!
W końcu to mamusia powinna być do końca życia najważniejsza dla syneczka i trzeba robić wszystko,żeby o tym ani syn ani tym bardziej synowa nie zapomnieli 
Moi Teściowie odpukać są bardzo w porządku za to Teściowa mojej Mamy ( a propo Moja Babcia;-) kiedyś przypominała Wasze, na pocieszenie powiem Wam ,że teraz po 30 latach zmienia się na plus , więc jest iskierka nadziei;-)

.