henrietta5
Fanka BB :)
mnie dzisiaj tak w.... moja teściowa,że w ciągu pół godziny umyłam wszystkie okna, takiego dostałam kopa. Potem wam opowiem , bo M wraca. Franca jedna
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hehe nie ma tego zlego masz przynajmniej czyste oknamnie dzisiaj tak w.... moja teściowa,że w ciągu pół godziny umyłam wszystkie okna, takiego dostałam kopa. Potem wam opowiem , bo M wraca. Franca jedna

tępe dupki!!!

ale będę reagować tak jak radzicie z teściowymi, czyli pusty uśmiech :-) nie będę dyskutować, bo nie ma z kim. 
-iza-jot,jestesmy w podobnej sytuacji.Tesciowa jest ok babka,czasami nawet mi jej brakuje.Nie mam mamy,wiec ona mi ja zastepuje.Troche inaczej jest z tesciem.Nalogowy alkoholik,ktory ma zawsze cos do powiedzenia.UUUUUUUUUUUU,pogryzla bym go.Sam jego widok jest meczacy.Ale mama to ta z tych wiecznie gadajacych a nic nie robiacych.25lat juz sie z nim rozwodzi.Braciszkow mamy juz z glowy,ale przez 2lata mialam jednego na glowie.Taki wiecznie nie zaradny,wszystko zalatwial mu moj J.Drugi cale szczescie mieszkal w Limeric.Teraz juz spokuj,bo oba sa w Polsce.Za to mama ma meksyk.
) itp itd.. ale z małą chętnie zostaje, jak jestem zajęta to gotuje obiady np teraz kiedy ja prawie cały czas szpachluje nasz duży pokój
ale nie widzi że obiad z dzieckiem gotuje na rękach,że gdy pranie robie(nie mam automatu niestety)to mały ze mną w leżaku leży w łazięce itpAlbo mówi do mnie tak:JA SIĘ WTRANCAĆ NIE BĘDE ALE POWIEC MAĆKOWI ŻEBY.... i wymyśla różności....
Sorki ale w końcu musiałam to z siebie wyrzucić.