reklama

Nasze TEŚCIOWE "kochane".....

• Starter tematu Starter tematu onka
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
spoko mili;-), następnym razem (może nei jestem psychologiem) ale powiedz kochanemu teściowi ...
wariant ostry - cóz ja może zgubię sadełko ale tobie IQ nie przybędzie
wariant lżejszy - my z (tu imie partnera) znamy przyjemniejsze sposoby dbania o kondycję
wariant light - no wzruszyłam się że drogi teściu tak martwi się o moje zdrowie... no ale widzę że teść też jakoś niewyraźnie wygląda tzreba dbać o swoją kondycję

moniaa tym siostrom możesz wypalic
wiecie ja mam ten komfort że w kinie, atobusie ect zajmuję jedno miejsce
lub, cóz jestem szczęściarą bo mogę wszytsko jeść a nic w biodra nie idzie
albo ...a ty jaki rozmiar masz ? 48 czy 54 ?

generalnie jest tak (mi sie wydaje) że jak położy się uszy po sobie to będą jeździć po was jak po łysej kobyle, jeśli się stanowczo zareaguje to może zastanowią się, a że obrażą? i bardzo dobrze to ONI mają PROBLEM nie WY :tak:

taa sorki nerwy na wodzy hihi ...mili no ja tez stety lub niestety mam szacunek do starszych, szczegolnie do tesciow bo to w koncu rodzice mojego m i nie chce byc sklucona z jego rodzina tymbardziej ze tylko w tym mi docinaja wiec jakos to znosze. ale kiedys przyrzekam ze jego siostrom cos powiem. mi nie przeszkadza czy ktos jest gruby czy chudy, a jego siostra jest naprawde wieeelka ale nie robi mi to wazne zeby sie dobrze czula ze soba i nie komentuje jej przy kazdej mozliwej okazji. ja bym chciala przytyc i moze dlatego ten temat tak boli. ehh szkoda ze nie mozna soie samemu cos odessac cos dossac hehe wszyscy byli by zadowoleni :rofl2:

Monia to samo jest u mnie - zawsze jestem za chuda, chociaż przytyłam 7 kilo , nigdy nic nie jem i cały czas sie odchudzam. Juz wam tłumaczę o co chodzi : od marca moja mama zostaje z dwójka małych dzieci - jedno 10 mies. drugie 6, moja teściowa chociaż nie pracuje , pieniążki dostaje od męża który pracuje ciężko w Niemczech ,
czyli nie robi nic cały Boży dzień wypaliła dzisiaj ,żeby moim dzieckiem zajęła się tesciowa mojej siostry, która choruje na cukrzycę i bierze insulinę kilka razy dziennie. Myślałam ,że mnie szlag trafi. No takiej bezczelnej baby jeszcze nie spotkałam jak długo żyję, nikt nie potrafi mnie tak @ jak ona

Enka nastepnym razem zgłoszę sie do ciebie po radę:-)

kiedyś powiedziałam jej gdy dokuczała mi jaka jestem chuda a ona nie może schudnąć, że najlepszy sposób to ŻP( WIECIE CO TO ZNACZY? ŻRYJ POŁOWĘ) i sie obraziła i miałam spokój troszkę

Ostatnia edycja:
henrietta Ty sobie świetnie poradziłaś ŻP i był spokój :-)
Za to wielkie brawa i hołdy dla Twojej mamy, która dwa szkraby pod skrzydła bierze ;-)

reklama
Henrietta to Twoja mama jest naprawdę odważna, podziwiam:tak:ja chyba nie dałabym rady zostawać z 2 bobaskami a jak zaczną chodzić to będzie dopiero wesoło;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry