reklama

Nasze USG

Dzięki
Mąż faktycznie szaleje ze szczęścia
od rana do jednego kolegi, drugiego dzwonił, do mamusi, niby tak przy okazji powiedzieć...
teraz z sąsiadem popijają piwko za zdrowie Maksia

reklama
osinka pisze:
fionka pisze:
osinka pisze:
ja mam wizytę w poniedziałek, już mi zapowiedział, że nie obejdzie się bez badania, usg i skierowania na pobranie krwi itp. - nie lubię chodzić do ginekologa!!!! najgorsze, że będe musiała mojego Krzyska angazować, biedak będzie musiał się z pracy zwalniać i mnie wozić po lekarzach

osinko jak wrócisz w poniedziałek z usg to napisz co tam u twojej dzidzi, bo jestem strasznie ciekawa czy naszebobasy są mniej więcej tejsamej wielkości, ja robiłam usg wczoraj i mały waży 1500 i wydaje mi się , że to jakoś mało

fionka! ja byłam w Zabrzu u dr cholewy we wtorek 17.01 i moja mała ważyła 1520g, czyli wszystko OK!!! :) podobnie rosną! nie martw się! sprawdzałam w książce - nasze maluchy mają prawidłową wagę :)

osinko bardzo ci dziękuję za info bo już zaczęłam się stresować że jakieś takie chucherko ten mój synuś

Fionka, Osinka, to moja malutka jest naprawde malutka, a lekarz stwierdzil, ze sie idealnie w normie miesci: na usg wykonanym w 30 tyg.3 dni, wazyla 1400 gramow.

Aniam pisze:
Fionka, Osinka, to moja malutka jest naprawde malutka, a lekarz stwierdzil, ze sie idealnie w normie miesci: na usg wykonanym w 30 tyg.3 dni,  wazyla 1400 gramow.

Aniam, moja w 30 tygodniu i 5-ym dniu ważyła 1520g, może po prostu odziedziczyła "dużą" posturę po nas! nie przejmuj się! zobaczymy po porodzie ile będą ważyły nasze maluchy!

Aniam pisze:
Fionka, Osinka, to moja malutka jest naprawde malutka, a lekarz stwierdzil, ze sie idealnie w normie miesci: na usg wykonanym w 30 tyg.3 dni,  wazyla 1400 gramow.

myślę, że gdyby było coś nie tak, to gin by powiedział, ja bojąc się , że synek jest za mały sugerowałam się innymi marcówkami, a potem dotarło do mnie, że przecież w niektórych przypadkach jest miedzy nami prawie miesiąc różnicy!!! mój maluch urodzi się przecież pod koniec marcaa nawet może na początku kwietnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry