reklama
nutria
Mama X 2009
Dzastina - fajna fotka 
i juz widać, że to dziecko nie fasolka :_)
A ja dziś byłam u lekarki i wszystko jest ok
wiec bardzo się cieszę. Znaczy - nie wiem, jak tam wady wrodzone itp.. usg genetyczne mam dopiero 9.12. ale... cieszę się, że serduszka pikają i dzieciaki się ruszają
tyle spadam, bo jestem okropnie śpiąca, a tu trzeba pracować..
A ja dziś byłam u lekarki i wszystko jest ok
tyle spadam, bo jestem okropnie śpiąca, a tu trzeba pracować..
Dziewczyny kupowanie butelek na start jeśli planuję się karmienie piersią dla mnie jest takim sobie pomysłem. Czasem się okazuje że są wogóle nie potrzebne, a przy jakichkolwiek problemachz kamieniem łatwo zrezygnować z piersi bo tuż tuż jest butla.
Ja musiałam sobie po porodzie kupić dobry laktator bo Zosia długo była w inkubatorze bo miała bardzo wysoką żółtaczkę, butle dostałam w zestaiwe ale jak wróciłamdodomuod razu wyrzuciłam,bo po tym laktatorowaniu i tak miałam straszne problemy z piersiami( nadprodukcje i kilka zapaleń)
Ja musiałam sobie po porodzie kupić dobry laktator bo Zosia długo była w inkubatorze bo miała bardzo wysoką żółtaczkę, butle dostałam w zestaiwe ale jak wróciłamdodomuod razu wyrzuciłam,bo po tym laktatorowaniu i tak miałam straszne problemy z piersiami( nadprodukcje i kilka zapaleń)
Aestima
Fanka BB :)
Ojejciu, Dzastina, piękny jest!!!!!!!!!!!!
Ja na pewno kupię butlę, żebym mogła w razie co odciągnąć i nakarmić. Może będę chciała się wyrwać na godzinkę do biblioteki czy jakiegoś sklepu, to zostawię Bąbelka z mężem, odciągniętym mlekiem i butelką. A jak nie to sobie poczeka ładnie w szafce na lepsze czasy
Ja na pewno kupię butlę, żebym mogła w razie co odciągnąć i nakarmić. Może będę chciała się wyrwać na godzinkę do biblioteki czy jakiegoś sklepu, to zostawię Bąbelka z mężem, odciągniętym mlekiem i butelką. A jak nie to sobie poczeka ładnie w szafce na lepsze czasy
Ostatnia edycja:
justynka1
Mamusia Antoniusia
dziewczyny ta wypustka obok głowy to raczkao to wam chodzi?

pewnie ze tak.
wiadomo wszystko dla dziecka ale nie zamierzam się dać zajechać młodemu
ona ma 1,5 roczne dziecko !!! i budzi sie co 2 godziny na cyca bo go tak nauczyła - i on teraz to wykorzystuje....chore jak dla mnie...
reklama
justynka1
Mamusia Antoniusia
ja też mojego uświadamiam,że nie zamierzam jak Antka karmić 11 miesięcy i jak nadejdzie czas to na noc butla i ty tez wstajesztez na pewno kupie butlecy cycem ale w nocy i ojciec może nakarmić dziecko a ja nie zamierzam rezygnować np z biblioteki czy wyjscia choćby na chwilkę
![]()

choć powiem wam,że jak patrzyłam jak ona w nocy i w ogóle przebiera pieluchę to wolałam sama wstać