reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

justynka to dobrze że wszystko w porządku, ja w 12 tyg miałam NT 1,6 mm i lekarz powiedział że około tego wyniku tzn. że w porządku. Fajnego krakowiaka lub krakowianke będziesz miała

reklama
Hejka
USG genetyczna mam już za sobą i jestem znacznie spokojniejsza :sorry2: przepłaciłam to paroma nieprzespanymi nocami i straszną nerwówką ale przynajmniej wiem ze dzidziuś ma się dobrze :tak::biggrin2: wyniki super - lekarz powiedział ze maluszek jest na 96% zdrowiutki w związku z czym moje nastawienie co do dodatkowych badan na kryptorze troszke sie zmienilo...podobno to tylko 2% roznicy bo badanie krwii daje 98% pewnosci a ze wzgledu na moj wiek (26 lat) zostało mi to delikatnie wyperswadowane - co o tym myslicie?
Poza tym bolo fanatstycznie, emocje wzieły gore jak zobaczylam jak moj maluszek podskakuje i macha rączkami i nożkami, fikalo koziolki tak bardzo ze nie moglam powstrzymac sie od usmiechu i lez - niesamowite przezycie :biggrin2:

Ja właśnie wróciam z wizyty, NT 1,2 mm, cała reszta też jest w porządku także cieszę się bardzo, rozwija sie prawidłowo kość nosowa widoczna, serduszko bijące, nózki, rączki w ruchu...ech było cudownie :)

Witam
Ja już po wizycie :-). Wszystko jest w jak najlepszym porządku i powiem Wam, że.............mam w brzuszku dziewczynkę. na 100%!!!!!!

Mamusia, Kate, Doris, gratulacje!

Doris, super, że dziewczynka, chciałaś co?

Forever_young, przecież Aniii napisała co było przyczyną...

EDIT: Przepraszam, widzę, ze Aniii edytowała posta...

Ostatnia edycja:
antar - kurcze sama nie wiem od czego mi się to zrobiło...bo siedze od 4 tygodnia w domu, jedyne co było takie nie fajne to ..ten wybuch auta ktory mnie mega zestresował, kilka wyjazdów do rodziców ok 200 km, siedzenie prz kompie jakies 6 h dziennie... moze to to...
na razie oszczędzam sie tak bardzo ze spac mi sie chce z nic nie robienia i tak codziennie... :)

czy ktos juz wysłała anii te materiały bo nie wiem czy szukac ich na necie? :)

justynka - fajnie ze mały jest zdrowy :D mój też krakowiak , ale raczej drapapie sie po głowie jak mysli ma po ojcu...co mnie strasznie wkurza - zwłaszcza jak jedziemy autem.... :)

Ironia, Ja wysłałam Anii pw. No ja własnie nie wiem zebrra co było przyczyną i to mnie przeraża, bo nie mogę zrozumieć jak to jest że jest ok i nagle koniec. Wczorajszą inf. okupiłam snem, ze pojechałam na ip z tym bólem brzucha a tam powiedzieli ze mój maluch jest oplątany pępowina i nie wiadomo czy przeżyje! Koszmar.

Dziewuszki, gratuluję udanych wizyt a Tobie Doris córeńki- to się Dominisia ucieszy:)
Macie wybrane już imię??

reklama
Do góry