Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dopiero pierwszy dzień biorę więc nie powiem czy lepiej czy gorzej ,fakt że mnie dzisiaj bardziej brzuszek w dole bolał ale pewnie przez to że wiem że coś mi dolega i psychika zadziałała :-( ,myslę też że organizm musi się przyzwyczaić do takich ilości magnezu ;-)AniaSam - trzymam kciuki za Twoją szyjkęJa odnoszę wrażenie, że po tym magnesie jest gorzej
, a wy dziewczyny jakie macie odczucia?
winki super zdjęcia ,mały przystojniak ci rośnieHalo kochane.. Synuś zdrowiutki. Wszystko działa pięknie ,cho przez prawie cale usg zasłaniał buzie łapkami ,dopiero na koniec sie pienie pokazał. Wazy 510 g wiec podobno w normieLekarz wykluczył masę jakiś chorób genetycznych o których tak naprawdę nie miałam pojęcia. Łożysko na tylnej ścianie i ilość wód w normie.
Musze się pochwalić moja szyjką macicy , która pięknie sie sprawuje i ma 4,2 cm.
Uwielbiam dzień po usg ,wszystko wtedy piękne jest :-)
Pierwsze zdjęcie -Oluś pokazuje cała buzie
Drugie - zasłania sie łapkami