reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

No mnie juz nie umawial na kolejna wizyte, bo powiedzial, ze jest wszystko w jak najleposzym porzadku i byl przekonany, ze ja z tym swoim ciaglym bieganiem to i tak urodze wczesniej. No i dopiero wczoraj wrocil z urlopu ale, ze ja mam jeszcze tydzien to mogl mnie na dzisija np. umowic zeby sprawdzic no ale kazla mi tylko czekac do terminu i jak do 21-go nie urodze to dzwonic do niego i wtedy bedziemy kontrolowac, ale nawet mi nic nie wspomnial o zadnych wizytach na ktg...
Wiec pojde jutro rano, bo dzisiaj jestem jakby wyjeta z zycia tak mnie wszyskto boli, wiec wieczorem sie umuje ogarne i rano na spokojnie pojde, a jak beda mi robic problemy to zawsze moge nawciskac kity ze ruchoiw nie czuje

reklama
Mandrzejczuk to trochę dziwne, bo pod koniec ciąży chodzi się częściej do lekarza a on w ogóle Ci nawet wizyt nie zapisal.

No wlasnie kazdy sie dziwi jak o tym mowie...ja rozumiem ze wszyskto moze byc w porzadku i wogole ale to przeciez roznie bywa, a przez 4 tyg wszyskto moze sie zmienic prawda? Dlatego zaraz wysusze wlosy i polece do szpitala sie dowiem co i jak, a najwyzej wezme i zadzwonie do niego, z urlopu juz wrocil to powinien odebrac w koncu.

No więc (wiem nie zaczyna się zdania od no więc...), Mój ginek zalecił KTG co drugi dzień, a że dziś nie pracuje to pojechałam zrobić je w szpitalu w którym bedę rodzić, no i coś im tam się nie spodobało zalecili KTG dwa razy dziennie i prawdopodobnie (bo dawno nie miałam USG- ostatnie pomiarowe w lutym) mały może ważyć nawet ok 5kg :szok:, po wieczornym KTG zdecydują co robić dalej ale chyba będą już wywoływać (tylko że w tym wypadku wolałabym chyba cięcie bo nie uśmiecha mi sie rodzić pięciokilowego klocuszka....) mam doła bo nie wiem jak to wszystko się skończy...

reklama
Do góry