reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

jandia gratuluje synusia!! słodziak z niego:)

dobra, miałam nie pisać ale napiszę i Was ochrzanię hi hi
przez to Wasze gadanie o wcześniejszym porodzie(bo oczywiście, że napewno przez to;)))- mam krwawienie cholera jasna czekam już kwadrans, nie nasila się,raczej jakby tak samo po parę kropel.A teraz serio- to krwawienie po stosunku, więc pewnie szyjka jest już bardzo ukrwiona.Dzwoniłam do szpitala, oczywiście kazali mi przyjechać,ale nic mnie nie boli nawet mi się brzuch nie spina.
Jakby coś mam neta w szpitalu więc napiszę:D
Ale się nie wybieram, poleżę trochę może mi minie.Mąż tylko marudzi coś.

Ostatnia edycja:
reklama
Jandia, gratulacje, piękna buźka!
Ewcia, cieszę się, że wszystko u Ciebie ok i trzymam kciuki, żeby tak było dalej!
Hope, mam nadzieję, że nowy gin okaże się w porządku i nie będziesz musiała się już więcej stresować całą tą sytuacją.
Karolq, słyszałam gdzieś jeszcze, że podobno spacery też dobrze służą maluchowi i pomagają w przybraniu właściwej pozycji, także jeśli tylko możesz, to spaceruj ile wlezie, nawet na czworakach:)

jandia śliczna buźka:)

jaipur od razu przez nas, było trzeba tak nie molestować męża :-pA teraz biegusiem do szpitala lepiej niech cię obejrzą i spokojnie wrócisz na noc do domku, niż masz siedzieć i się stresować całą noc!

Milla faktycznie wskaźnik nieciekawy, ale może to było tymczasowe. Ważne, że pod kontrolą, staraj się dużo pić. U mnie po dzisiejszej wizycie wynosi 15, więc drugie tyle.

Jandia śliczna buzia :-)

Jaipur ustało to krwawienie? Nie strasz kobito.

Karolq nie stresu się, nie ma jeszcze powodu, macie dużo czasu na obrót. Moja córa w pierwszej ciąży obróciła się w 38 tygodniu, kilka dni przed porodem :tak:

Jestem po wizycie, mega szczęśliwa :-):-):-) Widziałam naszą dzidzię, dalej jest dziewczynką, nie będę musiała wymieniać garderoby :-D W końcu ułożyła się główką w dół, jeśli nie zrobi mi numeru i się nie przekręci, nie grozi nam CC. Czułam to ułożenie od jakiegoś tygodnia i się potwierdziło, tylko teraz naciska główką na szyjkę i to już mniej radosne. Dlatego leżenie mnie nie opuści aż do porodu bo tylko wtedy nie ciśnie :sorry:

Widziałam buzię, strasznie do taty podobna, ruszała usteczkami i pokazała nam OK kciukiem, a potem zacisnęła piąstki i uderzała nimi w głowicę od USG :-p

Wszystkie parametry w normie, waży 1900 i ma 43 cm. Uff co za ulga...

Jaipur powiem dosadnie zbieraj dupę w troki i do szpitala migusiem, niech sprawdzą na wszelki wypadek. Trzymam kciuki że to nic poważnego
Hope gratuluję udanej wizyty, duża kobitka się szykuje
Jandia kochany ten twój synek, i taki pulchniutki już

Jolku w sumie to zdjęcia nie są spektakularne, bez tłumacza niewiele widać.
Wolę popatrzeć na tak ładne jak od Jandii :-);-)

Styna pozwoliłam małej dobić do 3500 :-p

reklama
Do góry