reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

Paulineczka Jolka gratuluję dobrych wieści
Adeczka cieszę się że z dzidzią wszystko w porządku i tak dobrze o ciebie dbają, no to teraz śpiesz się z przygotowaniami bo najpóźniej za 6 tygodni będziesz już tulić swoje maleństwo.
Hope trzymam kciuki za nie dla krążka, a co do obracania dziecka jest ono robione za stałym podglądzie dziecka na usg, nie na ślepo, ale ja osobiście też bym się nie zgodziła.

reklama
jestem po dzisiejszej wizycie i niestety moje przeczucia odnośnie szyjki się sprawdziły :( w ciągu miesiąca skróciła sie o 1cm, ma 28 mm. za tydzień mam kolejne usg i jeśli dalej będzie się skracać, skieruje mnie do szpitala :( a wizyta juz za tydzień, bo idzie na urlop i chce sprawdzic czy sprawa sie rozwija, dostałam luteinkę 2*dziennie po 2 tabletki dopochwowo. no zobaczymy...
z małą na szczęście dobrze, waży już 1344 gram, czyli przez tydzień przytyła ok 50 gram ;) jest skierowana główką w dół.

Bra strasznie mi przykro. Trzymam kciuki żeby już się szyjka nie skracała. Dobrze że z małą wszystko w porządku

jolkaa , paulineczka gratuluję udanych wizyt
Bra ja też trzymam kcuki za twoją szyjkę oczywiście tą dolną:-)
Hope no to super że może obędzie się bez gumowej obrączki:-)

reklama
BRA trzymam kciuki żeby było dobrze, reszcie gratuluję udanych wizyt.
Ja odebrałam dziś wyniki i na szczęście nie mam cukrzycy, także trochę się uspokoiłam...

Do góry