reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

reklama
Dzięki dziewczyny, wiem że będę pod dobrą opieką :tak: przebadają mnie i zobaczymy, może to i lepiej, przynajmniej będę wszystko wiedzieć dokładnie :tak:

milla ale to lepiej żeby cie potrzymali troszkę i zadbali o ciebie niż miałabys być w domku i sie martwić. tam cie przebadaja wzdłuz i w szerz i będzie dobrze :) a jak masz tam ciocię to dobra opieka murowana :)

Milla trzymam kciuki na pewno wszystko będzie dobrze a z taką opieką to będziesz spokojniejsza powodzenia &&&

Gratuluję wszystkim dobrych wieści z wizyt!

u nas też dobrze :-) mała rośnie waży już 1637g i wszystko z nią w jak najlepszym porządku, z łożyskiem, macicą i szyjką też. tylko wyniki dość kiepskie spora anemia :eek: ale damy radę

Dzięki! a anemią tak bardzo się nie przejmuję bo dokładnie to samo przerabiałam w ciąży z Milenką, wiem przynajmniej czego się spodziewać, wtedy skończyło się to ogromną anemią po porodzie z zaleceniem transfuzji ale uporałam się z tym bez tego więc teraz też się nie dam

reklama
Gratuluje udanych wizyt,
milla - ciocia napewno sie toba zajmie i wszystko bedzie dobrze,
julisia - napewno sie uporasz z ta anemia

Ja dzis znowu czulam skurcze w nadbrzuszu i twardnienie brzuszka i zadzwonilam do ginki, ktora kazala mi przyjsc na wizyte bo akurat dzis przyjmowala w swoim gabinecie. Okazuje sie ze to moje skurcze to nie skurcze przepowiadajace, a problemy z watroba. Wyniki badan swiadcza o tym ze prawdopodobnie mam cholestaze :( Dostalam narazie essentiale forte i mam powtorzyc badania. Ginka mnie nastraszyla ze gdyby to byla cholestaza to prawdopoobnie bedemiala w 37 tygodniu wywolywany porod...
Na szczescie z Nadiunią wszystko wporzadku wazy 1660g z usg starsza o ponad tydzien, wody w normie, szyjka ok...

Do góry