reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

Hej dziewuszki!!
Ja po wizycie jestem ... i oto wiadomości.
Szyjka skrócona i zgładzona, miękka ale nie dość - bo przepuściła tylko 1 palec ... więc mój cudowny doktor postanowił pomóc biednej ciężarnej (czyli mi) i zrobił cudowny, jakże relaksujący i nie zapomniany do końca życia masaż ... szyjki macicy ... dziewczyny darłam sie jakbym miała urodzić :p ale powiedział że tak wymasował że Tymka pogłaskał po głowie. Oczywiście mam teraz takie plamienie jak końcówka okresu - tak ma być - tylko ciekawe czy z tym plamieniem to mi przypadkiem czop nie wylizie.
No i dostałam zalecenie, dużo zażywać i używać męża i do poniedziałku urodze,akcja może się rozwinąc po każdym przytulanku (ponoć nawet dzsiaj), lub w środe jak ładnie poprę na szkole + prostaglandyny mężowe to może środa czwartek.
Fakt że po badaniu czuje ból jak na okres cały czas, pojawiają się skurcze, ale mało regularne i krótkie, ale szyja ma się teraz pięknie rozwierać. Jak do poniedziałku nie urodzę, to w poniedziałek na KTG i w środe wizyta. Ale mam nadzieję że do poniedziałku już będzie synek, bo drugiego masażu nie zniese, aż gwiazdy zobaczyłam!!!
Tyle moich rewelacji.

reklama
madzziiaa89 cudowny, słodki Oluś!!!;-)
żelka współczuje masażu.. brr aż mnie zabolało, teraz tylko używać męża i czekać na maleństwo!!! dawaj znać co i jak:-)

Zelka grtauluję relaksu na fotelu:-), też przeżyłam tę przyjemność przy pierwszym porodzie i nie zapomne bólu do końca życia masakra:szok:.
Ale mam nadzieję że akcja ruszy pełną parą i na świeta bedziesz miałą króliczka w domku

ale przynajmniej po fakcie przeprosił, że bolało - jaki uprzejmy nie? :D dobrze że mu zębów nie wybiłam bo starałam się nie wierzgać :p i po takiej atrakcji zastanawiam się czy ja naprawde chce rodzić naturalnie ;) - żarcik :p

kulturalny pan doktor:) przeprasza za sprawianie bólu:-) jako rekompensate mógłby Tobie zrobić jakiś tym razem relaksujący masażyk:-)

kulturalny pan doktor:) przeprasza za sprawianie bólu:-) jako rekompensate mógłby Tobie zrobić jakiś tym razem relaksujący masażyk:-)
kochana ja już od niego żadnych masażyków nie chce, a jeszcze mi się przyp[omniało że na obrazku mi pokażal o dotąd do głowki pani paluszka włożyłem ... taki zadowolony :p mowi synka po głowie pogłaskałem. Coś z tym masażem musi być, bo skurcze mam, plamienie pooooooooszło, plecy bolą... ale wszystko jest takie do zniesienia więc zapewne fałszywy alarm.

hahahaha chwalipięta " do główki paluszka włożyłem... synka pogłaskałem" :-) teraz tylko czekać na Tymonka. 3maj się dzielnie i ciekawa jestem czy to fałszywy alarm:-)

reklama
Do góry