reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty , usg

Ja w piątek pojechałam sobie do Chorzowskiego AKSu na bezpłatne USG. Przyznam, że nigdy nie widziałam tylu kobiet w ciąży na raz co tam :-D cieszę się, że byłam 1,5h wcześniej bo takimi sposobem załapałam się wejść jako 7 osoba.. niektóre babeczki były już zapisywane na następny dzień..
Mój syneczek niestety z nami nie chciał współpracować i co pani doktor chciała cyknąć fotkę buźki to zasłaniał się rączkami:-p w piątek ważył już 890gram i wszystkie pomiary w normie :-)

Ja też wybierałam się do AKS do Chorzowa :)) Ale nie pojechałam, bo tydzień przed akcją miałam robione usg a dziś mam kolejne, więc stwierdziłam, że może co za dużo to nie zdrowo :) Fajnie, że udało Ci sie dosyć szybko załapać na badanie i że z dzidzią wszystko ok!

reklama
Jesteśmy po wizycie. Wszystko ok. Maluch obrócił się główką na dół tak jak czułam, bo od piątku okupuje mój pępek. Waży 920 gramów i rozwija się prawidłowo. Glukoza w normie z 81 na czczo po dwóch godzinach było 94.

hej dziewczyny,

gratulacje udanych wizyt

moja wizyta tez w porzadku, dzidzius wazy 600g, szyjka dluga i zamknieta wiec moge dalej spokojnie byc aktywna. Dostalam skierowanie na glukoze i cala reszte podst badan. Moja waga tez ok, 66,5 kg, wiec jestem 8,5 na plusie. Mam zdjecia z 3d ale wrzuce jak wroce z pracy :)

reklama
Do góry