reklama

Nasze wizyty , usg

• Starter tematu Starter tematu madzik1980
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ale tych wizyt dużo dzisiaj było. Żeby się nie rozpisywać za bardzo GRATULACJE wszystkich wspaniałaych wieści!!! Piękne fotki, takie słodkie już te dzieciąteczka, aż by się juz chciało wycałować:-D:-D:-D

Trzymajcie kciuki za mnie, jutro o 18:40:-)

reklama
Yeeeeeeeeeey hurrraaay !!! Brawo loleczka! Powinnambyla zrobic zakłady to bym teraz wygrała hehe ^^ gratuluje corosi! juz widzę te wszystkie ksiezniczkowe torty (mniam)
Wiec jak panienka sie nazywać będzie?

Loleczka układ jak dla mnie idealny! Starszy braciszek i młodsza siostrzyczka którą broni jak dzielny rycerz :-) Gratulację!!! :-)
Kiedyś o takim właśnie układzie marzyłam....i byłam przekonana, ze nie dane mi to jednak będzie...a tu proszę jaka miła niespodzianka:tak: Też mam starszego brata i tez taki układ wydawał mi się zawsze super!:zawstydzona/y:
Trzymajcie kciuki za mnie, jutro o 18:40:-)
Oczywiście &&:-)

Yeeeeeeeeeey hurrraaay !!! Brawo loleczka! Powinnambyla zrobic zakłady to bym teraz wygrała hehe ^^ gratuluje corosi! juz widzę te wszystkie ksiezniczkowe torty (mniam)
Wiec jak panienka sie nazywać będzie?
Ja bym chiała może Jagoda Maria, ale jak dzisiaj sie potwierdziła córeczka i powiedziałamo tym męzżowi, to powiedział, że chyba trudno będzie dojśc do kompromisu...z tym, że ja nie wiem jakie są jego propozycje...strach się bać;-)

Loleczka ja zawsze wstydziłam się swojego imienia i jak się komuś przedstawialam to albo pytał :"Jaaak?????" albo się smial, a ostatnio głupia pani gin napisała w karcie JADWIGA:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: to sie wscieklam wtedy, ale grzecznie do niej: "nie jestem Jadwiga tylko Jagoda":-D:-D:-D; ale teraz różne dziwaczniejsze imiona dają dzieciom:-)

Bo kiedyś Jagoda było zdrobnieiem od Jadwigi :) ale ja tez znam Jagody i uważam ze to sliczne imię..oryginalne ale nie dziwne i baaaardzo wdzieczne, z reszta jak cię widzę na fotkach to to imię baaaardzo do ciebie pasuje... Ja tez miałam taki okres w życiu ze nie lubilam mojego imienia i przedstawialam sie jako Marysia lol

reklama
Loleczka - super, gratuluję córy!:-)

A co do imienia Jagoda, to faktycznie, niektóre Jadwigi tak się zdrabniają :-D I w naszym pokoleniu to imię było raczej mało popularne ale teraz coraz częściej słyszę o małych Jagódkach - słodko to brzmi :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry