reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty , usg

Piszecie o tych siusiakach na usg i mi się przypomniało, jak w pierwszej ciąży byliśmy na połówkowym i lekarz powiedział, że będziemy mieć synka, to mój M zapytał lekarza ile długości ma ptaszek :-D

1_co_jest.gif
:-D

reklama
Izka gratuluje synka, faktycznie nic do ukrycia nie miał tak się rozkraczyl haha;))
,super wyraźne dostalas fotki

Zaczarowana- po pachy... No jaaa może naprawdę pepowina no bo żeby po pachy lol.. ;D

MadziaSek- super że wizyta udana

Domi-hahah no nie mogę z twojego męża :D aj faceci :))))!

Ostatnia edycja:
IMG-20130326-00129.jpg to ja jeszcze dodam jedą fotke z wczoraj :)

Izka gratulacje-synek piękny :)
Madziasek to już kawał dzidzi -super !!!
Domagi gratki synka !!
Kupciusia no to teraz będzie gorąco u Was ;)cieszę się ,że wszystko ok

Załączniki

• IMG-20130326-00129.jpg
    IMG-20130326-00129.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 51
Madzik, śliczna córcia i zdjęcie takie wyraźne!:tak:

Ja już po wizycie:-D Wszystko jest git! Dzidzia waży prawie 400 g, ale nie wiem ile mierzy...za to mam pomierzone kości, żołądek, głowę itp.... Kolejna wizyta za 4 tygodnie...
No i będzie DZIEWUSZKA!!!!:-D

Początkowo lekarz mówił, że dziewuszka...ale jakoś nie docierało to do mnie (jak trudno mi wciąż uwierzyć...), ale na koniec wizyty zapytałam na ile % to dziewczynka, bo ja na usg nie widziałam nic:zawstydzona/y: Lekarz zaczął się śmiac i powiedział, że na 100 %, bo inaczej by nie powiedział:-D

reklama
Do góry