reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

carloska, sokoja gratuluje :) alez mamy mnostwo facecikow :) sokoja, fotke poprosze :)

graza, duza masz roznice z usg i om? Idz ustal co tam trzeba (choc ja myslalam, ze badania sa wg om?), zapisz sie na to drugie usg, wypytaj czy nalezy Ci sie na nfz i nie denerwuj sie juz. Czasu nie cofniesz przeciez. Jest ok :)

reklama
graza przede wszystkim spokojnie.... na każdym usg będziesz miała różnicę w wieku bobaska :) nawet będzie różnica pomiędzy wiekiem poszczególnych części ciała: główką, brzuszkiem i udkiem :) ważne, żeby te różnice nie były większe niż tydzień, półtora (te z narządów). do około 12tc wszystkie bobasy rosną podobnie, potem już nie, jeden będzie wielkoludem, drugi zostanie malutki, i wszystko jest normalne! sugerujemy się datą OM i datą z usg około 12tc, te dwie daty są najbardziej prawdopodobne, a i tak bobas wyjdzie kiedy zechce :D

Hubson, tutaj przeważnie najpierw robi się usg i potem krew, jak ktoś chce, więc lekarz na wizycie nie wylicza ryzyka, tylko dostaje się wynik oddzielnie

Gratulacje dla wszystkich udanych wizyt! Co za wieści!
Normalnie buźka mi sie uśmiecha, na myśl o Waszych wizytach!

Duzo tych chłopaków bedzie.
Ja dopiero sie dowiem za miesiac. :)

Carloska i sokaja gratuluję wizyt.
Wow sami chłopcy jak widzę z opisów.

Dzięki dziewczyny za słowa pocieszenia. Może się za bardzo nakręcam. Poczekam do 13.01 to tylko 5dni.

reklama
Do góry