Hubson
Fanka BB :)
ano wlasniez tego linka wychodzi ze nasi wszyscy chlopcy jeszcze siemoga okazac dziewczynkami![]()
choc ponoc chlopcy mają bardziej do gory, a dziewczynki bardziej do dolu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ano wlasniez tego linka wychodzi ze nasi wszyscy chlopcy jeszcze siemoga okazac dziewczynkami![]()
Witam
Ciekawy artykul
A wiec wczoraj dotarlam do lekarza ktory zmierzyl mi NT za pierwszym razem wyszlo 3mm pozniej 2,4mm i jeszcze innym razem 3,4mm
stwierdzil ze to duzo zalezy od ulozenia dziecka..Na jego oko uwaza ze jest OK! Widzialam nosek chwilami tylko bo szybko glowke chowal...lekarz tez mowil ze widzial raczej nosekwiec jakas nadzieja jest! Mam sie troszke lepiej po wizycie!!
I co mi powiedzial ze takie usg powinno sie robic przezbrzusznie (tak wlasnie mi zrobil) i ze moj lekarz prowadzacy zrobil dopochowo i niby ten wynik dlatego taki ...hmm niewiem co mam o tym myslec.,.