Gosia i Bartek
Fanka BB :)
Tak mlodosc mamy podobna
a z okolic to bardzo mozliwe 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie wizyta 5.02, zapytam od razu gina kiedy się umówić na 3D i to chyba będzie właśne połówkowe
W pierwszej ciąży byłam na 3D u takiego starego profesora( podobno dobrego). Byłam w 20 tygodniu i powiedział, że najodpowiedniej zrobić 3D tak ok 24 tyg. To było jego zdanie, więc nie wiem... Pewnie to też zależy jakie dziecko jest duże. Ja chyba wybiorę się właśnie ok. 24 tyg. na 3D.
Ja na USG z pierwszym trymestrze trafiłam do podobno wybitnego specjalisty a jednak poczułam się przez nią trochę olana. Lekarz prowadzący ciążę polecił mi klinikę gdzie mogę prenatalne zrobić ale nazwiska nie wskazał więc poszłam chybił-trafił. Wizyta trwała megakrótko. Teraz połówkowe u tej samej lekarki ma być z nagraniem płyty, to może dłużej potrwa (?) 300zł sobie liczą. a wizytę mam na 28.02. Cały czas się zastanawiam czy czegoś nie zmienić.
Jak to jest u was, zmieniałyście lekarza z pierwszego badania, czy idziecie do tego samego?