reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

reklama
Dziewczyny jakie wy macie talenty,to piekne anioły, to kartki wszystkie takie śliczne a ja w ogole nie mam talentu, wasze pociechy bedą miały z wami fajnie, a jesli odziedziczą talent to :-D:-Dtylko pozazdroscic,
ja nawet mialam problem ostatnio zeby jakos ladnie prezenty zapakowac, :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Addaa nie przejmuj sie ja tez nie mam talentu a prace na plastyke wykonywal mi tata i raz wisial w gablocie szkolnej jako super obrazek... ja mam 2 lewe rece do prac artystycznych,ale np. juz nie moge sie doczekac jak bede z mała robiła zadania z ułamkami czy reakcje chemiczne:-):-):-)
Każdy ma coś w sobie!!!! Ale rzeczywiscie umiejetnosci plastycznych dziewczynom baaarrrdzoooo zazdrościmy!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::oo::oo::oo:

Cieszę się, że Wam się podoba... wogóle na pomysł, żeby zrobić karteczkę wpadła teściowa. A pomysł z wyskakującą krówką ze środka zawdzięczam mojemu mężowi, który kiedyś (jak jeszcze mu się chciało i miał czas :-p:-D) dał mi karteczkę z takim wyskakującym wężem z napisem "Mam ochotę cię schrupać" czy coś w tym rodzaju... no i wygrzebałam tą kartkę i na jej podstawie zrobiłam tą krówkę. A tą z przodu to znalazłam na necie. Sama nie umiem ładnie narysować, ja zazwyczaj tylko odwzorowuję. Wybieram na Googlach grafikę i wpisuje to czego szukam, no i tak jakoś wychodzi :-p
Dziewczyny ja sama nie byłam świadoma mojego "talentu" dopóki nie spróbowałam. Aniołki też znalazłam na necie z dokłądną instrukcją jak je robić.
Spróbujcie! Może odkryjecie waszą ukrytą duszę artysty :tak::-D

Ewa Ty to masz talent dziewczyno BRAWO :-)
A to zaproszenie na chrzest Julki , zrobiłam każdemu tylko sobie na pamiątkę nie zostawiłam żadnego :(. Ale na podczas świąt poprosiłam babcię i zrobilam zdjęcie jej zaproszenia,więc Wam wkleję. Szkoda tylko że zdjęcie nie oddaje tego jak one wyglądały w rzeczywistości :-(

Załączniki

• DSC03294.jpg
    DSC03294.jpg
    9,5 KB · Wyświetleń: 82
Dmuchawiec no piękny ten Twój obraz :-D Kiedyś też namalowałam taki pejzażyk, zachodzące słońce, małe jeziorko, lasek i pagórki... tyle, że była to reprodukcja :-D bo sama bym nie umiała tak z głowy, jak ty. Ja to takie ksero jestem, z funkcją wprowadzania ewentualnych drobnych zmian :-p

reklama
Dmuchawiec no piękny ten Twój obraz :-D Kiedyś też namalowałam taki pejzażyk, zachodzące słońce, małe jeziorko, lasek i pagórki... tyle, że była to reprodukcja :-D bo sama bym nie umiała tak z głowy, jak ty. Ja to takie ksero jestem, z funkcją wprowadzania ewentualnych drobnych zmian :-p
hahaha coś jakbym o mnie pisała, KSERO :-D:-D:-D
dmuchawcu maluj maluj i pokaż efekt końcowy, obraz bardzo ładny, więc czekamy:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry