reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

Prosze Aniu ;-)

Załączniki

• szymuszkowypokoik1.jpg
    szymuszkowypokoik1.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 80
reklama
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Łoooooooooooooooooooo!
Aaaaaallllllllllllllleeeeeeeeeee Supeeeeeeeeeeeeeer! :tak::tak:
Naprawde, Goteczko pieknie:tak:

U mnie pokoik nie jest jakis szczegolnie ciekawy. Spieszylismy sie z remontem i tylko sciany zrobilismy na seledynowo, panela połozyliśmy, no i mebelki maja byz z drewna sosnowego. Narazie tylko łózeczk i komódka stoi w pokoju. Do tego mój mąż sam pojechał po dywan (pod koniec ciazy mdlilo mnie w samochodzie)i kupił cos co mi sie wcale nie podoba:-(Trudno. Moze kiedys zmienimy. Myslałam o jakichs malowidłach na scianie...

Dzieki, Alu!

ja tez pamietam ten sliczny pokoik Szymusia:tak:
nasz wyglada tak, czyli zwyczajnie ale niedlugo sie wyprowadzamy wiec chce odwalic Mari cos extra, wrzuce fotki jak skoncze.

Załączniki

• P1100428.jpg
    P1100428.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 79
  • P1100427.jpg
    P1100427.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 76
  • P1100430.jpg
    P1100430.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 76
  • P1100425.jpg
    P1100425.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 72
  • P1100431.jpg
    P1100431.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 77
  • P1100429.jpg
    P1100429.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 75
To jest Beatko ZWYCZAJNIE Twoim zdaniem?:szok:
Otórz, kochana - to jest ŚLICZNIE:tak::tak::tak::tak:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Już wcześniej na zdjęciach widziałam, jak ładnie urzadziłaś, wszystko tak podobierałaś, ze idealnie do siebie pasuje. Pasek tapety, dywanik- kwiatuszek, lampka nocna - cudnie!:tak: I połączenie różu z zielenią bardzo mi sie podoba.

Justys ja kupuje własnie cos takiego:tak: Sama nie naciagałam nigdy na ramę. Poza tym, zeby sobie samamemu zrobic takie podobrazie, to tez trzeba miec płótno zagruntowane. Można kupic samo takie płótno w rolce. Bo chyba nie masz zamiaru sama gruntowac?
Męcz mnie ile Ci się zywnie podoba!:tak:

Nie maluje na leząco bo tak jest strasznie niewygodnie, gdy podobrazie jest duże.
Mam taka podpurkę do książek i o to opieram płótno. Ale mąż obiecał sztaluge. Często w Lidlu bywaja niedrogie:tak:

reklama
Nie maluje na leząco bo tak jest strasznie niewygodnie, gdy podobrazie jest duże.
Mam taka podpurkę do książek i o to opieram płótno. Ale mąż obiecał sztaluge. Często w Lidlu bywaja niedrogie:tak:

Ja mam obiecaną przez męża, ma zrobić .Ogladał jak to sie robo tylko teraz czekam.
I tak jej w pokoju nie rozłoże,pozostaje mi na dworze ,do czasu !;-)

ANiu a jak pozniej obraz dasz w rame ,bo na samym płótnie nie bedzie przeciesz ,prawda??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry