reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

A u nas walentynki to chyba raczej rodzinnie beda bez żadnych prezentów..... zrobie obiad posiedzimy przy kawie ładnie sie ubiorę i poswiętujemy sobie rodzinnie w domku........... biorąc pod uwagę że to nasza ostatnia niedziela gdzie bylam caly czas w domu.... bo od poniedz. wracam do pracy buuuuuuuuu............
a i biorac pod uwage ze 16.02 sa moje urodziny(oczywiscie sie nie chwale)mama powiedziala ze jak bym sie urodzila 14 to byla bym Walentyna :-):-):-):-)

reklama
deisy my mamy dwie WALENTYNY siora TOMKA i chrześnica!!:tak:
no ,ale na imię im tak nie jest;-).

A TO KLOCKI!!!:-)

Załączniki

• KLOCKI 2 047.jpg
    KLOCKI 2 047.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 70
  • KLOCKI 2 048.jpg
    KLOCKI 2 048.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 69
  • KLOCKI 2 053.jpg
    KLOCKI 2 053.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 72
  • KLOCKI 2 050.jpg
    KLOCKI 2 050.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 78
  • KLOCKI 2 049.jpg
    KLOCKI 2 049.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 62
Aniu oglądałam tą ostatnią, ale nie wiem jak ona wygląda po rozłożeniu... nei ma takiego ujęcia... no i nie wiem czy nie za bardzo w kolorze trawy :confused2:

Do tego nei chcę żeby była kreszowana - ta pierwsza jest kreszowana... a ta środkowa jest za mało zielona... tzn tylko te cieniutkie paseczki to może być zbyt mało wyraźne :eek:
... wiem wiem... wybredna jestem... no ale jak już mam wydac kilka stów, to chcę, żeby to bylo na prawdę ładne :tak:

zrobiłam go Julii, ale niestety nie jest tak ładny jak ten ktorego widziałam na allegro:-(

Załączniki

• aniołek stróż.JPG
    aniołek stróż.JPG
    24,5 KB · Wyświetleń: 138
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry