reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

Alusia też mysłam o skróceniu, ale skoro nie ma to sensu, to idz w tej co masz. Oby nie było ciepło, bo my jak byliśmy ostatnio na weselu (14.08) na sali nieklimatyzowanej to szok normalnie, każdy był mokry.
Ja nie miałam pojęcia co ubrać i wyobrazcie sobie że pożyczyłam bluzkę bombkę od koleżanki a spódnicę kupiłam i tu uwaga!!! w sobotę, w dzień wesela :szok::szok: A tak pasowały do siebie że babki myślały że mam sukienkę. Na zdjęciu widać że są osobno, bo ściągacza od bluzki nie widać, mogłam się poprawić :-D:-D:-D:-D No i kolorem się różnią a w rzeczywistości są identyczne. Gorzej z włosami, bo nie czesała mnie ta co zawsze i nie bardzo mi sie podobało, no ale cóż, musiało tak zostać, no i chciałam część włosów rozpuszczonych, ale tak mnie grzały że szok

Załączniki

• wł.jpg
    wł.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 84
  • wł (2).jpg
    wł (2).jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 78
  • wł (1).jpg
    wł (1).jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 78
Ostatnia edycja:
reklama
dmuchawcu sliczny brzusio :tak:

izabell oj kolejna artystka lipcowa, przez was mam coraz wieksze kompleksy :tak: Cudenko!

kamlotka achhh ta figura... nie ma to jak sie zdolowac na BB :-D a wloski mi sie tez podobaja, chociaz rzeczwyiscie jak na te temperatury musialo byc ci cieplootko

Dzięki Dziewczyny. A ja se myślę o jakich dinusiach piszecie, a ja gapa przegapiłam ostatniego posta na przedostatniej stronie. Faktycznie-dinusie superaśne, a torcik Nikolki słodziutki

po długim czasie, ale:
dmuchawcu aniołki wyszły śliczne
izabell dinusie też wyszły super, i torcik dla córeczki pewnie smakował tak samo jak wyglądał, a wyglądał naprawdę smakowicie
Kamlotka wyglądałaś świetnie

a Aniu zapomniałam o najważniejszym: śliczny masz już brzuszek :-) ;-) :-)

reklama
Aniu zaproszenia suuuuper!

A ja szukam i szukam tego obrazu do mojego salonu i znaleźć nie mogę :/ wczoraj wpadliśmy z mężem, żebym sama coś namalowała... jakiś tryptyk - bo czegoś takiego szukamy... Jak sama będę malować to i rozmiar mogę sobie dopasować i kolorystykę... Właśnie patrzyłam na gotowe podobrazia - koszt ok 30zł za sztukę... jak zamówię 3 + farby i pędzle to może koszt wysyłki mi się zgubi i wyjdzie taniej niż w sklepie plastycznym...

Aniu - ty malujesz jakiś obraz... powiedz mi czym malujesz? farbami akrylowymi? czy na takie zagruntowane płótno nakłada się już tylko farbę, czy jeszcze czymś utrwala?

Ja jestem całkiem zielona w tym temacie, a może się zdecyduję cosik namalować... jak ładnie wyjdzie to powieszę na ścianie i pozwolę wszytskim zachwycać się moim talentem :-p:-p:-p:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::laugh2::laugh2::laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry