reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

reklama
Wklejam Wam zdjęcie tej mojej zasłonki :-( niestety nei mogę jej przywiesić :-(:-(:-( Powiedzcie mi czy podobały by Wam się dwa takie bieżniczki w poprzek stolu z tym fioletowym pasem jak na zdjęciu... ten materiał jest bardzo cieniutki i nei wiem czy się nadaje... ale na jakieś takie spotkanie ze znajomymi były by ok?

-----
Firanka - gładki woal ecru :)

Załączniki

• DSC09130.jpg
    DSC09130.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 71
  • DSC09128.jpg
    DSC09128.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 72
Ostatnia edycja:
EWO PEWNIE ,ŻE DAJE RADE.
Ja wszystko kłade co mi podejdzie pod rekę :-D!
Teraz mam zazdrostki :-Dz kuchni co miałam jako serwetki,a to że sa pod kolor firany to GRA !!
pozawijałam ,połapałam i jest .:-)

Ewa zasłonki miodzio:tak: Co prawda spodziewałam sie zieleni, ale fajny akcencik z tego fioletu. Bieżniczki będą super! usisz chyba tylko pomysleć o jakichs obciąznikach, skoro to cieniutki materiał?

Dzięki, Kamilko- buziak!

Super Co to wyszło, Ewa!!!:tak::tak::tak::-)
Z tym, ze tak, jak Justyśka pisała, ja tez bym dała inne tło, zeby sie troszke odznaczało od ściany- jakies cienie, tak jak pisałaś najlepiej z bardzo mocna rozbielona zielenią i fioletem w roli głównej. I w ogóle najbardziej mi sie podoba pierwszy kwiat- namalowałabym go trzy razy w róznych ujęciach;-) Naprawde wyszedł Ci super! Miodzio!:tak:

reklama
Dziekuję Aniu :)

Na razie nie spryskałam werniksem, więc mogę jeszcze coś tam pomaziać... ale boję się, że jak zacznę dokłądać jakieś 'maźgi' w tle to spiep*** całość :/

Tak jak pisałam w 'realu' wyglądają inaczej bo obrazy rzucają naturalny cień na ścianę i bardziej się wyróżniają. Aparat wszystko spłaszcza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry