reklama

nasze zakupy

No właśnie słyszałam że powinno się kupić kilka różnyc pieluch wmałych opakowaniach dla sprawdzenia. My trafiliśmy na promocję i kupiliśmy małą paczkę nowych Huggies z wycięciem na pępuszek i dużą paczkę pampers new baby.

reklama
hej dziewczynki i ja się pochwalę wózeczkiem :-) jeste REWELACYJNY !!! jak któraś przyszła mama zastanawia się nad X-landerem śmiało polecam :-)

w

a bawicie sie w kupowanie wyparzarek do butelek, czy bedziecie tylko wodą gorącą zalewać?
i to samo pytanie o proszki do prania. te dla dzieci, czy zwykły proszek i dodatkowe płukanie?
ja do puki Marcelke nie skonczyl 3 miesiecy to jak uzywalam butelki a zdazylo sie mi to naprawde doslownie kilka razy to aj wygotowywalam i to tak ok 10 min pod przykryciem. pozniej to juz mylam i wrzatkiem zalewalam, teraz tylko wszystko myje chodz zdaza mi sie nie raz jeszcze slomki od bidonów itp zlac wrzatkiem.
na poczatku przez 3 miesiace uzywalam specjalnego proszu dla dzieci. i tylko jego. pozniej raz w niewielkiej ilosci proszku sensitiv prlam i 2 razy plukalam. tak normalnei prac jak swoje rzeczy z plynem do plukania itp to zaczelam gdzies ok roczku Marcelka.
teraz tez kupie na poczatku specjalny proszek.
Dziewczynki a mam pytanko w sprawie pieluch. Jakie zamierzacie kupić na początek i ile?
ja kupie pampersy new baby. Marcelka pamiętam Haggis strasznie odparzały.

Jesli ktoras z Was jest na zakupie pizamki, to polecam wybrac sie do Tesco. Ja kupilam dwie na promocji -30%. Przecena z 44zl na 30zl. Bardzo fajne mieciutkie bawelniane. Bardzo duzy wybor wzorow i kolorow. Oto moje :-):

Załączniki

• pizamka1.jpg
    pizamka1.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 64
  • pizamka2.jpg
    pizamka2.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 61
Sluchajcie, bo w koncu juz nie wiem... Lepiej kupic butelke szklana czy plastikowa? I ma byc antykolkowa, aktywna, czy jaka, bo weszlam do tesco i zgluplam :-)
Kasia- fajny wozeczek. Podoba mi sie. Tylko drogi i ciezki troche jak dla mnie :-)

reklama
Melisa87 wyobraź sobie że ten wózeczek wylicytowaliśmy na allegro za całe 1280 zł (razem z przesyłką) wózeczek jest w stanie idealnym aż się wierzyć nie chce że jest używany :-) naprawdę super trafiliśmy, wprawdzie zawsze myślałam że nasze dziecko będzie miało nowy wózeczek ale jak zobaczyłam ten na allegro to nie mogłam sie oprzeć i zakup okazał się strzałem w 10!!!.

Co do buteleczki to ja kupiłam taki zestaw:
Zestaw Antykolkowy do karmienia butelką | Karmienie | Karmienie butelką | Butelki | MamaBebe.pl

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry