Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tiramisu1976 - dziękuję za cenne porady :-)
Ewelina26 - termin na 14 stycznia :-) ale fajnie zobaczymy jak to nam wyjdzie ;-)
one są dla skóry z problemami a jak dziecko ich nie ma po co stosować,Skóra sie przyzwyczaja i jest bardziej wrażliwa. jak nie chcesz smarować dziecka po kapieli mozesz np oliwkę wlewać do mycia lub np min. ziajka ma płyn natłuszczający do kapielia dlaczego emolienty nie? bo tez myślałam, żeby kupić jakiś jeden dobry płyn do kąpieli zamiast smarować maluszka milionem kosmetyków
ja słyszłam, żeby używać tylko w przypadku odparzenia, w innym przypadku nie, bo skóra dziecka się przyzwyczai do tego i później nie będzie działał jak będzie potrzebny ...aaa... właśnie odnośnie Sudocremu, rozumiem że po każdorazowej zmianie pieluszki należy smarować pupkę maluszka tym kremem tak ??? czy Sudocrem używamy w przypadku gdy coś się już dzieje ???
a ja na 1 stycznia!super że macie szansę na styczniową dzidzię bo ja z terminem na 2 stycznia już mniejszą...