Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Melisa- nie odpowiem Ci- nie interesowałam się tym bo najzwyczajniej mnie nie stać na dzień dzisejszy. Koleżanka kiedyś chwaliła chyba Brauna. A pomiar zgadza Ci się ze zwykłym? Bo jeśli mierzysz w uchu np to temp jest wyższa i to normalne. Ale jeśli na powierzchni skóry, to powinno być tak jak na zwykłym termometrze. Jeśli wariujei pokazuje za każdym razem co innego, to ja bym go reklamowała lub zwracała
A w instrukcji nie piszą nic na ten temat? Np żeby nie robić pomiarów częściej niż... co ileś tam minut? Tak np w ciśnieniomierzach jest. Chodzi o to że u tej samej osoby w tym samym miejscu powinna być ta sama temp. W uchu, buzi i innych otworkach będzie więcej- są w necie tabelki o ile wiecej i gdzie
więc lepej niech sięposiadaczki takiego sprzętu wypowiedzą ale ja oczekuję od termometru że pokaże mi czy maluch ma gorączkę czy nie a przy wariującym to ja się będę zastanawiać co termometr miał na myśli.Melisaa może trzeba go skalibrować?
my mamy taki bezdotykowy i od tego właśnie zaczął P.
![]()
Z 56 to mam bodziaki na 5 szt długi i 3 szt krótki rękaw, komplet spodenki i bluzę welur, ciepłą bluzo kurtkę na wyjście ze szpitala i spodenki ze 2 szt, a z rozmiaru 62 to mam 13 bodziaków na krótki rękaw, 7 bluzek na długi rękaw, pajacyki 6 szt, spodenki 5 szt i śpiochy welurowe.. To teraz tak patrzeę, że mam za mało. Czy starczy tego? Na wiekszy rozmiar myślę, że kupię potem jak już dzidziuś będzie na świecie i bedę kupowała na bieżąco..