Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Anastazja będziesz zadowolona:-) My po Szymku mamy jeszcze tego starego x-landera ze szprychowymi kołami. Ładny, zwrotny, wytrzymały z dużym kosze na zakupy:-)
Dorotkato się cieszę ja normalnie chciałabym już pojechać na jazdę próbną, ale kurde P. mi nie pozwala, bo mówi, że będę wyglądać na starą wariatkę a ja tak chcę już go wytestować
a ja myślę ze przewijak to dobra sprawa. ale taki bezpośrednio na łóżeczko. Przewijaki na łóżeczko - Przewijaki i regały - sklep dla dzieci – 2o2.pl
ja mam łóżeczko turystyczne wiec i przewijak w komplecie jest od razu. ale jak bym miała łóżko drewniane to taki przewijak bym kupiła.
ja sobie bardzo chwaliłam przewijak. nie trzeba sie zginać czy jakoś bokiem siedzieć przy maluszku. wszystko można se poukładać na wysokości reki. to w szczególności przydatne na samym początku za min nabierzemy wprawy, zanim rany po porodach sie pogoją.
Aga ja będę miała cieplutki kocyk wełniany i jeszcze taki polarowy leciutki z Ikea, żeby Hance było ciepło, ale wełna jej nie gryzła ponoć te pościele średnio egzamin zdają szczególnie, że taki maluszek nie może spać na poduszce
Inka u mnie w pokoiku dziecięcym jest bardzo mało miejsca, dosłownie tylko na łóżeczko i malutką komodę także ilość mebelków też zależy od wielkość pokoju no i portfela oczywiście Anastazja super wózek fajnie że masz już go w domciu! ja też się nie mogę doczekać kiedy zobaczę brykę dla mojego Szkraba