Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
no ja jedną, którą z P. kupiliśmy Hance na nasz ślub ale do niej chcę kupić czarne legginsy lub rajstopki, ale to na wieczór, bo ślub będzie 25 sierpnia, więc ciepło będzie ale zastanawiam się czy takie rajstopki nie będą fajne na wyjścia na dwór pod pajacyk czy spodenki, ale niech się doświadczone mamy wypowiedzą z pewnością są przesłodkie
Dziewczyny ja mam córeczkę ze stycznia i na pierwszą zimę nie potrzebowałyśmy dużo rajstopek.Szybko przyszła wiosna,więc wtedy tak,latem wcale i teraz znowu nosimy
Anastazja lista ubranek imponująca;-) Jeśli mogę coś powiedzieć to ja do spania od samego początku do teraz ubieram Oliwii pajacyki,więc miałam ich bardzo dużo.Na 56 żadnego;-) Na 62 tak z 5,a reszta większe.
jako, że ubranek nie kupuje praktycznie bo wszystko dostanę po moim półtoraroczym szwagierku to pokażę te dwa ciuszki, które mi wpadły w ręce na zakupach