Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja tam często cos kupuje w ciucholandach jak jestem w pl. naprawdę nie raz można trafić super ubranka za śmieszne pieniądze.trzeba jakoś sobie radzić jak nie można wszystkiego nowego kupować, wiadomo materacyk do wózka nowy mam, ale jak ciuszki dorwę za kilka groszy i w świetnym stanie to się nie waham czy to dla mnie czy dla P.![]()

se żartujesz nie?mama dzisiaj sie zlitowala i kupila 10 pieluch tetrowych
Ja dalej w zaparte, ze zaczne kupowac jak urodze![]()
wiesz ja bym nie wytrzymała. tzn super ze inni wam pomagają w tej kwestii, ale ja bym nie wytrzymała jak bym tych rzeczy 2 miesiące a juz na pewno miesiąc przed porodem nie miała w domu.wiesz tylko u nas jest tak; łózeczko, wanienka, materac itd ma kupic babcia tzn zadeklarowala sie bo kazdemu kupowala... wiec tu nie mamy wiele do gadki poza tym, ze mamy wybrac sprzet ona zaplaci.
ubranek dostaniemy pewno duzo od bratówki mojego... bo ma male dziewczynki wiec tez nie ma najgorzej. cos tam kupimy (to drogie nie jest)
butelki i cala ta ferajna tez nie nalezy do najdrozszych.
nasza kwestia jest zakup w zasadzie wozka...

se żartujesz nie?
bo w dniu jak urodzisz to te pieluchy mogą być ci potrzebne i to już uprane i wyprasowane. a już na pewno 3 dni po porodzie.
.
?