ewelina26k
Fanka BB :)
co do herbatek ja kupię najwyżej na laktację dla dziecka narazie żadnej bo haj się karmi piersią nie powinno się przepajać
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Kupilam: wanienke, spiworek, podusie, przescieradelka, podklad pod przescieradelko, myjki, pieluszki- takie z nadrukiem po3pakowane. Chcialam od razu lozeczko i materacyk, ale R. sie niecierpliwil i za to sam bedzie musial po to jechac- no ale juz na spokojnie po swietach. ufffff. U nas wogole to juz jakis szal przedswiateczny w sklepach!ja uzywalam dopiero jak Marcel mial kilka miesięcy i mial katar.a sól morska ta do noska w sprayu - jak bardzo jest potrzebna?
ja jestem jak najbardziej za wszelakimi metodami naszych mam które nie wymagaj zbędnych akcesorii i produktów. i mądrość naszych mam jest naprawdę wielka." dziecko kochane ale po co? buziaczka przemywasz przegotowana wodą a nosek czyściłam Wam podczas kąpieli, wystarczyło że troszkę wody z mydełkiem wam przytknęłam do noska i pięknie kichaliście i sobie czyściliście noski"
Ja tez planuję zakup komody MALM bo mam w sypialni łóżki i nocne szafki z tej serii tyle że ja akurat wybrałam taką wąską bo inna juz mi sie nie zmieści koło łóżeczka MALM Komoda, 6 szuflad - okl brzoz/lustro - IKEA. Z tego co wiem to są różne kolory tej komody ktora Ty wybrałaś np. MALM Komoda, 4 szuflady - okl brzoz - IKEA albo MALM Komoda, 4 szuflady - okl brzoz - IKEA, MALM Komoda, 4 szuflady - okl brzoz - IKEA.a ja zastanawiam się nad zakupem dużej komody, bo w tej mojej szafeczce mieszczą się tylko rzeczy bierzące, a chciałabym jednak mieć wszystko w jednym miejscu i myślałam o takiej MALM Komoda, 4 szuflady - okl brzoz - IKEA , ale koleżanka powiedziała, że jej się po pół roku zniszczyła dość mocno...no i nie wiem co zrobićbo cenę ma atrakcyjną
może macie z nią jakieś doświadczenia???
![]()