Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ach no to skoro masz tak uzdolnionych znajomych to no problem :-)No wlasnie nie ma, ale znajoma krawcowa mi zrobi :-)
Ja tez planuję zakup komody MALM bo mam w sypialni łóżki i nocne szafki z tej serii tyle że ja akurat wybrałam taką wąską bo inna juz mi sie nie zmieści koło łóżeczka MALM Komoda, 6 szuflad - okl brzoz/lustro - IKEA. Z tego co wiem to są różne kolory tej komody ktora Ty wybrałaś np. MALM Komoda, 4 szuflady - okl brzoz - IKEA albo MALM Komoda, 4 szuflady - okl brzoz - IKEA, MALM Komoda, 4 szuflady - okl brzoz - IKEA.
.
.
No ale każdy wedle swojego upodobania. W każdym razie jako farmaceuta i mama 5 latka chcę Wam dziewczynki powiedzieć że te wszystkie wody w sprayu to ja bym noworodkowi za nic nie podała-psiknijcie sobie i zobaczcie jakie to "przyjemne". Są też wody o różnych dozownikach- sterimar np ma masakryczny rozprysk, sa takie z aplikatorem że psik jest bardzo delikatny- chociaż są w tym temacie dwie szkoły i przedstawiciele różnie nam "polecają" i argumentują. Najlepsza jest zwykła sól fizjologiczna w plastikowych minimsach za grosze (chyba z 3 zł za 10 szt po 5 ml co wystarczy na dobre pół mca, do kupienia w aptece i kropelkę do noska wkraplasz i po sprawie. A do tego mozna tym oczak przemywać, bo rumianek np potrafi uczulać. Takie maleństwo ma mega delikatny nosek, śluzóweczki bardzo niedojrzałe-ech ale to moje zdanie.
-sierota jestem.
. te sterylizatory to jakoś tak nie bardzo kumam ich działania, trzeba kupić i sterylizator i do tego mieć kuchenkę mikrofalową? Nie ma czegoś prostszego?